REKLAMI GEÇ

Örki’den CHP BDP Cihaner’e eleştiri

Örki’den CHP BDP Cihaner’e eleştiri

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Suriye krizi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Örki, yazılı açıklamasında Suriye Lideri Esad, CHP, BDP ve CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner’i eleştiri bombardımanına tuttu.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2012 Perşembe, 15:02

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki Suriye krizi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Örki, “Dün Şanlıurfa’ya bağlı Akçakale ilçesinde sivil yerleşim birimi hedef alınmış ve düşen top mermisi ile 5 insanımız hayatını kaybetmiştir. Tüm yaşamını kendi halkına zulümle geçiren bu eli kanlı diktatör, kendi halkını hunharca katletmekle kalmamış bu kez top namlu istikametlerini ülkemize çevirmiştir. Babadan oğula geçen ihanet zincirinin son halkası olan Esad, görünüyor ki elini kana bulaştırmakla kalmamış gözlerini de kana bürümüştür. Ancak Esad bu kez haddini fazlasıyla aşmış ülkemize namlu doğrultmanın cevabını anında almış ve almaya da devam edecektir” dedi.

KANLI MİRAS BENZETMESİ
Kendi ülke insanını gözünü kırpmadan katleden bu diktatörden iyi komşuluk beklemenin mümkün olmadığını savunan Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, “Zaten baba Esad ve küçük Esad terör örgütü PKK’yı besleyip büyüten olmuşlardır. Yani ihanet sadece bugün değil, babadan kalma kanlı bir mirastır” dedi.

CHP – BDP VE CİHANER’E YÜKLENDİ
Açıklamasının devamında CHP-BDP ve CHP Denizli Milletvekili İlHan Cihaner’i eleştiren Örki “Ülkemiz dışında bunları yaşarken içeride yine CHP VE BDP’yi aynı çizgide görmek hepimiz için üzücü olmuştur. Oysa bu tezkere; testi kırılmadan kulağın çekilmesidir, asla savaş tezkeresi değildir. CHP Milletvekili İlhan Cihaner’in açıklamaları ise gerçekten sen kimden yanasın sorusunu akıllara getirmektedir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Ak Parti savaş yanlısı değildir. Ancak ülkesine yan bakanlara karşı asla müsamaha göstermeyecektir” diye konuştu. Örki açıklamasının sonunda “Sahip olduğu şanlı tarih, kahraman ordusu ve büyük ve onurlu milleti ile Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı diktatör ve onun desteklediği çapulcu takımına asla izin vermeyecektir. Gün bizimdir. Yarında bizim olacaktır. Rabbim biz ve bizimle olanları korusun” dedi.

Yorumlar

Öksüz Ülkem   -  Bağlantı 4 Ekim 2012, 21:57

“Zaten baba Esad ve küçük Esad terör örgütü PKK’yı besleyip büyüten olmuşlardır. Yani ihanet sadece bugün değil, babadan kalma kanlı bir mirastır” 2 yıl önce bunu başbakan bilmiyor muydu da ortak kabine toplantısı yapıyor,canciğer kuzu sarması olmuşlardı.Dünkü Esad bugün Esed oldu,gurur duydukları Şeref(siz) konukları Barzani de yakında Berzeni olursa şaşırmayın.

nevzatdeniz   -  Bağlantı 4 Ekim 2012, 17:03

Sayın ÖRKİ. Ne kadar savaşma meraklısıymışsınız. Daha dün uçağımız düşürülüp pilotlarımız şehit olurken hiç sesiniz çıkmamıştı. Bu gün ağababaarınızın isteğiylemi savaş çığırtkanlığı yapıyorsunuz. Savaş için bahane değil BARIŞ için bahane arayın. “İhanet zincirinin son halkası dediğiniz” esad ile daha dün genel başkanın kanka idi. Unuttunmu.? Madem suriye ile hep düşmandık, suriye PKK ya destek veriyor barındırıyordu ise 10 yıllık iktidarınız boyunca neden kanka oldunuz. şimdimi aklınız başınıza geldi. Siyaseti konjektürel olarak yapan sizin zihniyetinizdekiler milli görüş gömleğimi çıkardım diyenler, bu halkı kandırmak için elinden geleni yapanları birgün bu halk mahkum edecektir.

ekrem erdem   -  Bağlantı 4 Ekim 2012, 16:53

başbakan erdoğan ile niye tatile gittiler ozaman esat yönetimi pkk yı beslemiyorlarmıydı bir gün öyle bir gün böyle olmayın abd nin oyuncağı olduk kaddafi ilede öyle idi yarın dostumuz diyen başka ülkelerede sıra gelir onlarada aynı karakteri gösteririz

ender   -  Bağlantı 4 Ekim 2012, 16:03

Türklerle Araplar savaşmadıkça kıyamet kopmaz.Hadis Şerif, Sayın Örki Chp yi ağzınıza alırken lütfen dikkatli konuşun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı