REKLAMI GEÇ

Yüksel “STK’lar çok önemli”

Yüksel “STK’lar çok önemli”

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret etti. Yüksel, sivil toplum örgütlerinin temsil ettikleri kitle ile hükümet arasında köprü olduğunu belirterek, ‘’Çoğulcu demokrasi mekanizmasının en önemli parçalarından olan sivil toplum örgütlerinin ve onlarla sürekli işbirliği içinde olmanın önemine inanıyoruz’’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2012 Cumartesi, 10:15

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, göreve yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

TÜMSİAD heyetiyle yaptığı toplantıda sivil toplum örgütlerinde görev almanın önemini vurgulayan Yüksel, “Birlik ve beraberlik ruhuyla ortaya konan tüm çalışmaların beraberinde başarıyı getireceği şüphesizdir. Sivil toplum örgütlerimiz, işadamı derneklerimiz bu doğrultuda büyük bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Sivil toplum örgütlerinin sayısı ve etkinliği, o ülkenin gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılıdır. Sivil toplum örgütleri, temsil ettikleri kitlenin sorunlarının çözümü için siyaset mekanizmasıyla sürekli irtibat halinde olmalı, bir köprü vazifesi görmelidir. Zamanında bilgilendirmeler ve önerilerle hükümetin daha doğru ve faydalı uygulamalar yapmasına katkı sağlamalıdırlar. AK Parti iktidarı olarak TÜMSİAD’ın Ülke ekonomisinin gidişatına ilişkin tespit ve önerilerini önemsiyor ve değerli buluyoruz’’ dedi.

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik de, Yüksel’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, TÜMSİAD hakkında bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı