REKLAMI GEÇ

Denizli Ak Parti’de ilk 3’te kim olacak?

Denizli Ak Parti’de ilk 3’te kim olacak?

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimleri için Denizli listesinin ilk sıralarında ciddi değişiklikler yapacağı söyleniyor. İlk 3 için en çok dillendirilen sıralama ise Nihat Zeybekci, Şahin Tin ve Sema Ramazanoğlu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 16:35

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde Denizli listesinin ilk sıralarında önemli değişikler yapmaya hazırlandığı konuşuluyor. 7 Haziran seçimlerin ilk kez oy ve 4 vekilden birini kaybeden Ak Parti’de özellikle ilk 3 isim üzerine kulisler dönüyor.

Başkent kulislerinde yeni MYK’da görev alacağı belirtilen Nihat Zeybekci’nin ilk sırada olacağı listede 2. Sıra için en çok konuşulan isim Şahin Tin. Tin’e yönelik bu öngörüyü şüphesiz Ak Parti Genel Merkezi’nden icazet alarak il başkanlığı görevini bırakıp milletvekili aday adaylığı başvurusu yapması destekliyor.

3. sırada ise ismi geçen isimlerin başını Sema Ramazanoğlu çekiyor. Ak Parti’nin Denizli’nin 3. Sırasına bu kez yeniden kadın aday konulacağı kulislerde dönen yine en güçlü iddiaların başında. AK Parti Kurucular Kurulu Üyelsi ve Erdoğan’ın ile eşi Emine Erdoğan’ın da yakın dostu ve özel doktoru olan Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’den aday adaylığı başvurusu yapan isimlerden.

Ramzanoğlu , Denizli’nin ilk kadın milletvekili ve bakanı olan Selma aliye Kavaf’ın ablası. Ramazanoğlu’nun eşi de Ak Parti’de görev alan isimlerden. Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde müşavirlik Yıldırım Ramazanoğlu Kahramanmaraş milletvekilliği de yaptı.

Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar da ağırlıklarını koruyor. Zeybekci’nin 2 dönemdir yol arkadaşlığını yapan bu iki isimden hangisinden ya da ikisinden de vazgeçip geçmeyeceği ise en büyük merak konusu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı