REKLAMI GEÇ

Denizli hafta sonu iki bakanını ağırlayacak

Denizli hafta sonu iki bakanını ağırlayacak

Denizli, yarın iki bakanı ağırlayacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, toplu açılış törenleri ile bir dizi toplantıya katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 14:24

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in katılacağı program, çerçevesinde açılış ve bir dizi toplantılar gerçekleşecek. 

Bakan Zeybekci ve Bakan Eker, saat 11.00’de canlı hayvan pazarı yanındaki Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinesinin açılışını gerçekleştirecek. Ardından Twenty 20’de gerçekleşecek olan AK Parti il teşkilatının mahalle başkanlarının eğitimlerinin içeren programına katılacak olan Bakan Zeybekci ve Bakan Eker ardından Anemon Otel’de gerçekleşecek olan TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü’nün İPARD Yatırımları toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Her iki bakan ve beraberindeki heyet, yine ayını otelde tarım sektörünün temsilcileri ile istişare toplantısı yapacak.

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, iki bakanı Denizli’de ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi. Bakanlarla birlikte üst düzey yöneticilerin de Denizli’ye geleceğini belirten Tin, “Mahalle başkanları eğitim programı toplantısı hem bizler açısından hem de yaklaşan genel seçimlerimiz açısından son derece önemlidir. Teşkilatlar olarak kılcal damarlara kadar çalışıp 7 Haziran’da Yeni Türkiye hedefine verebileceğimiz en büyük katkıyı vermeye kararlıyız. Bizler ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız olarak bu yolda gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantı ile genel seçimler öncesindeki çalışmaları bir adım öteye taşımış olacağız” dedi.

DENİZLİ’NİN AĞIRLIĞI ARTACAK
Canlı hayvan pazarı yanındaki Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinesinin açılışının Denizli için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden ve bu kombine ile Denizli’nin sektördeki ağırlığının daha da artacağını kaydeden Başkan Tin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile tarım sektörü temsilcilerinin de buluşmasının önemine işaret etti. Tarımın Denizli’de önemli bir ivme kazandığını belirten Tin, “Bu toplantıda tarım temcileri yaşadıkları sıkıntı veya geleceğe dair beklentilerini birinci ağızdan Bakanımıza aktarma imkanı bulacak. Bu toplantı, Denizli tarım sektörü açısından son derece önemlidir. Deniz açısından son derece önemli olan, adeta Denizli tarımının fotoğrafının çekileceği bu hafta sonu programını dolu dolu gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar

ahmet uzak   -  Bağlantı 14 Mart 2015, 13:15

daha nereyi açacaklar arkadaş, tarımı masaya yatıracaklarmış, sonuç ne mazot 4,5 TL yazıkk…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı