REKLAMI GEÇ

Denizli iki günde iki bakan ağırlayacak

Denizli iki günde iki bakan ağırlayacak

Denizli iki günde iki bakan ağırlamaya hazırlanıyor. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 12 Mart Salı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı, 13 Mart Çarşamba günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un kenti ziyaret edeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2024 Pazartesi, 15:41

Seçim çalışmaları yoğunluk kazanırken, bakanların Denizli ziyaretleri de başlıyor. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, kentin iki günde iki bakanı ağırlayacağını ifade etti.

Güngör, “Denizli ziyareti kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yarın Denizli’mizde olacak. Denizli Valiliği’ni, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni, AK Parti İl Teşkilatımızı ziyaret edecek olan bakanımız daha sonra sanayi ve iş dünyası ile bir araya gelecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, esnaf ziyaretleri de yaparak halkımızla buluşacak” dedi.

İl Başkanı Güngör, 13 Mart Çarşamba günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un da kenti ziyaret edeceğini söyledi. Bakan Ersoy’un restorasyonu tamamlanan Denizli Kent Müzesi’nin açılışını yapacağını dile getiren Güngör, “İki günde kentimizi ziyaret edecek olan iki bakanımızın da Denizli programları bir günlük olacak. Bakanlarımızın Denizli’miz ile ilgili çeşitli yatırım sürprizleri de olabilir. Bakanlarımızın Denizli ziyaretiyle ilgili saat ve ziyaret programının aksam saatlerinde netlik kazanmasını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı