REKLAMI GEÇ

Kadın girişimcilere 7 bin liralık çek

Kadın girişimcilere 7 bin liralık çek

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, dar gelirli kadınlara kredi vererek onların iş sahibi olmalarını sağlamanın önemli olduğunu söyledi. Microfinans Buldan Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Dalbudak, microkredi almaya hak kazanan 7 kadın girişimciye biner liralık çek verdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2012 Perşembe, 12:01

2009 yılının Aralık ayında kurulan Türkiye Grameen Microfinans Programı’nın 53. Şubesi, Denizli Valiliği ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı arasında yapılan protokolle girişimci kadınlara destek sağlamaya, Denizli merkez, Kale, Tavas, Sarayköy, Akköy ilçelerinde, Beylerbeyi, Develi, Yeniköy de, devam eden şubelerine bir yenisi daha Buldan da ekledi.

Microfinans Buldan Şubesi’nin açılışına Vekil Dalbudak’ın yanı sıra Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik ve diğer yetkililer katıldı.

Microfinans Buldan Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Vekil Dalbudak, microkredi almaya hak kazanan 7 kadın girişimciye biner liralık çek verdi.

Dalbudak “Dar gelirli kadınlarımıza kredi vererek onların iş sahibi olmalarını sağlamak çok önemli, kadınlarımız bu sayede beklemek değil, üretmek, girişimde bulunmak gibi önemli adımlar atıyor. Türkiye için örnek isimler, küçük teşviklerle başlayıp iş hacmini büyüten iş kadınlarımız var, kendi ekonomilerine olduğu kadar, işveren olarak istihdam sağlıyor, vergilerini ödüyor ülke ekonomisine de katkı sağlıyorlar, ben hepsini gönülden tebrik ediyorum. Çeklerini dağıttığımız kardeşlerimize başarılılar diliyor, hayırlı olmasını, bol kazanç getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı