REKLAMI GEÇ

Vekil Dalbudak’a tarım brifingi

Vekil Dalbudak’a tarım brifingi

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü Sezgin Kutlu, Vekil Dalbudak’ı yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2012 Perşembe, 10:00

Vekil Dalbudak, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu tarafından karşılandı. Kutlu, Dalbudak’a Denizli tarımı hakkında bilgiler verirken, yapılan çalışmaların da kısa bir değerlendirilmesini yaptı.

Tarımın her döneminde aktif rol alan kadın çiftçilerin tarımsal konularda geliştirilmiş yayım yöntemleri ile eğitmek, tarımsal üretimin artırılması tarım dışı zamanlarda ek gelir sağlayacak beceri geliştirici eğitim programlarının uygulanması konusunda il müdürlüğünün çalışmalarını özel ilgi gösteren Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, ilk düzenlenecek “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” yarışmasına mutlaka katılacağını söyledi.

Bu arada Vekil Dalbudak ile Müdür Kutlu, tabii afetlerden dolayı zarar gören çiftçilerin kredi kuruluşlarına olan borçlarının ertelenmesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Kutlu, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle aşılama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü, hayvan hareketlerinin kontrollerinin devam ettiği konusunda Dalbudak’ı bilgilendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı