REKLAMI GEÇ

Bu milleti bırak da yoluna gitsin!

Bu milleti bırak da yoluna gitsin!

Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Türkiye’nin eskisi gibi olmadığını belirterek, “Canın sıkılınca 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül’de darbe yapacaksın. 28 Şubat’ta, ‘1000 yıl sürecek’ diyerek, darbe yapacaksın. 27 Nisan’da, ‘Muhtıra’ diyeceksin. Akıllanın artık. Bu millet, her defasında sana tokat atıyor. Bu milleti bırak da yoluna gitsin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2014 Pazar, 16:25

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Güney ilçesini ziyaret ederken kendisine Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan da eşlik etti. Güney Çarşı Meydanı’nda halk tarafından karşılanan Zeybekci, burada bulunanlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra halka hitap eden Bakan Zeybekci, Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte Güney İlçesi’nin daha fazla hizmet alacağını söyledi. Büyükşehirlerin merkezinde ne varsa köylerinde de onun olacağını ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu:

“Devlet olmanın gereği budur. Devlet olmak, merkezlere hizmet yapıp da köylerde kırsalda “aman boşver’ demek değildir. Devlet olmak, dağın başında iki tane vatandaş varsa ona merkezlerde ne hizmet varsa onu götürmektir. Oradaki çocuğa okuma imkanı sağlayabilmektir. Bu insanlara bu imkanları sağlarsan devlet olursun.”

“SON YAŞANANLAR GELİP GEÇİCİ”
Son dönemlerdeki olayların gelip geçici olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, “Türkiye ne zaman kalkınma ile ilgili hızını artırsa birileri bir şeyler yapıyor. Geçen Mayıs ayında ülkemiz en iyi ekonomik göstergelere ulaştı. O günlerde havaalanı ihalesi yapıldı. Hidroelektrik santraller yapılmak için görüşmeler başladı. Kanal İstanbul projesi açıklandı. Üçüncü köprü ihalesi yapıldı. IMF’ye borcumuzu bitirdik. Hatta, “Para lazımsa gelin’ verelim, dedik. Sonra, Gezi olaylarını başlattılar. Karıştırmaya çalıştılar. Ancak başaramadılar” diye konuştu.

Gezi olayların temsilcilerinin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la görüştüklerini belirten Zeybekci, şunları söyledi:
“Bu kişiler bizden havaalanı, santraller Üçüncü Köprü yapılmasın diyerek isteklerde bulundu. Sonra, 17 Aralık’a geldik. O tarihte bu millete bir çelme daha takmak istediler. Bu milleti yolundan alıkoymak isteyenler oldu. Mahkemelerden Türkiye’ye havaalanı, santral, köprü yapacak işadamlarının malvarlıklarının dondurulması ile ilgili karar aldırdılar. İstekler, listeler aynı. Bu millet o listeleri bunların alınlarına öyle bir yapıştıracak ki o listeleri aldıkları gibi gidecekler.”

“76 MİLYONUN BİRBİRİ ÜZERİNDE HAKKI VAR”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçe ziyaretlerine Buldan ile devam etti. Buldan’da Bakan Zeybekci’ye Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, AK Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti. Buldan Çarşı Meydanı’nda halk oyunları ekipleri tarafından karşılanan Zeybekci vatandaşlarla da tek tek tokalaştı.

Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Zeybekci, 76 milyon vatandaşın birbiri üzerinde hakkı olduğunu söyledi. Zeybekci, “Bu bakanlık, valilik, başkanlık bizim değildir. Bunlar milletin hakkıdır. Cumhurbaşkanı ve Başbakan dahil. Milletin menfaatineyse o millete ait olan makamı hizmet için kullanır. Bazı makamları, ‘Benim hakkımdı’ demek, kimsenin haddine değildir. Hak millete aittir” dedi.

Zeybekci, Gezi olayları bahane edilerek olaylar çıkarıldığını da ileri sürerek, “Biz zannettik ki dertleri ağaçtı, yeşildi. Bunların tüm derdi bu millet bir adım atmasın. Başbakanımız Afrika’dan döndükten sonra miting yaptı. Bunlar gördüler ki pabuç pahalı, kuyruklarını bacaklarının arasında sıkıştırdıkları gibi kaçtılar. O olaylar sırasında onlarca yabancı uyruklu provokatör yakalandı ve sınır dışı edildi. Olaylar çıkmadan canlı yayın araçları kiralamışlar. Dünyaya, Türkiye karıştı diye haber yapacaklardı. Oyunları bozuldu” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Buldan Belediyesi ve Kaymakamlığı’nı da ziyaret eden Zeybekci, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi.

Yorumlar

ali berk   -  Bağlantı 10 Şubat 2014, 13:55

Unutmayın her şey para değil.her seçim öncesi darbe edebiyatı yetti artık.

ssg   -  Bağlantı 9 Şubat 2014, 22:55

evet bu milleti siz bırakın da yolunda gitsin

kenan   -  Bağlantı 9 Şubat 2014, 19:46

e muhtura’dan naber:)yoksa,dolmabahçe görüşmelerin de………….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı