REKLAMI GEÇ

İlçe adayları ne zaman açıklanacak?

İlçe adayları ne zaman açıklanacak?

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, twitter hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Aynı zamanda partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Türel, kesinleşen hiçbir ilçe adayının bulunmadığını belirterek, “En az 10 gün daha açıklanamayacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Ocak 2014 Pazartesi, 09:59

Ak Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, aday adaylarının ve parti teşkilatlarının sabırsızlıkla beklediği ilçe adaylarının bir 10 gün daha açıklanmayacağını duyurdu. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Türel, “Aday belirleme üst kurulu 3 günlük İstanbul çalışmalarını tamamladı. Şu anda resmen kesinleşen tek bir ilçe adayı yok” şeklinde yazdı.

Türel’in ikinci tweet’i ise açıklamanın ne zaman yapılacağına ilişkin ipucu verdi. Türel, “İlçe adaylıkları ile ilgili resmi açıklamanın en az 10 gün daha yapılabilmesi mümkün gözükmüyor. Titiz çalışmalar zaman alıyor. Biraz daha sabır” dedi.
Bu ifadeyle adayların bugün ya da yarın açıklanabileceğine dair yorumlar da gündemden kalkmış oldu.

UZAKDOĞU GEZİSİ SONRASI
Menderes Türel’in açıklaması AK Partililerde üzüntü meydana getirdi. Yaklaşık iki aydır ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekleyen ve uzayan süreç nedeniyle hayli sıkılan aday adayları ve partililer, bir 10 gün daha beklemek zorunda kalacak. Şimdi bütün gözler Başbakan Erdoğan’ın 5 günlük Uzakdoğu gezisinden dönüşüne çevrilmiş durumda. Bu ziyaretin hemen ardından gerçekleştirilecek son çalışmalarla listelere son noktanın konulması ve adayların açıklanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı