REKLAMI GEÇ

Zeybekci, hangi takımın kongre üyesi?

Zeybekci, hangi takımın kongre üyesi?

Nihat Zeybekci… Artık o ekonominin yeni patronu. Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Pınarlar beldesinden başlayıp Ekonomi Bakanlığına uzanan parlak bir kariyerin sahibi. İş hayatı ve siyasetin yanı sıra hobileri de olan Zeybekci, sadece sıkı bir Galatasaray taraftarı değil, aynı zamanda sarı-kırmızılı kulübün kongre üyesi.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 13:36

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra gerçekleşen kabine revizyonunda, Bakanlar Kurulu’na Ekonomi Bakanı olarak giren Nihat Zeybekci’nin hobileri neler? İyi bir kariyer ve gelecek için sadece eğitimiyle mi ilgilendi? Yakın çevresi dışında pek bilinmeyen hobileri neler?

GALATASARAYLI ZEYBEKCİ
Hemen herkes gibi Bakan Zeybekci’nin de tuttuğu bir takım var. Şampiyonluklarının yanı sıra Türkiye’yi yurt dışında da başarıyla temsil eden Galatasaray, Zeybekci’nin takımı. Aynı zamanda sarı-kırmızılı kulübün kongre üyesi.

KİTAP KURDU
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, aynı zamanda kitap okumayı çok seviyor. Konuşmalarında sık sık “üstat” diye ismini andığı Necip Fazıl Kısakürek, kitaplarını en çok okuduğu şairlerden. Nazım Hikmet okuduğunu da ifade eder zaman zaman.

TÜRK SANAT MÜZİĞİNİ SEVİYOR
Zeybekci’nin hobileri arasında müzik merakı da var. En çok Türk Sanat Müziği şarkılarını dinlemeyi seviyor.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 28 Aralık 2013, 20:43

DENİZLİSPOR kongre üyesi mi olacaktı? Tabi ki istanbul takımı tutacak.Vay be ne günler gördün DENİZLİSPOR’um.Bugünkü bolu maçında da skorbordda ‘DENİZLİ’nin gururu, DENİZLİSPOR’UN umudu’ yazıyordu.Biz kimlerden medet umuyoruz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı