REKLAMI GEÇ

“Büyükşehir’i Başbakan’a hediye edeceğiz”

“Büyükşehir’i Başbakan’a hediye edeceğiz”

Memleketi Denizli’de ziyaretlerde bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Belediyesi’ni ziyaretinde Başkan Zolan’ı överek, “Büyükşehir Belediyesi’ni de alarak, Başbakan’ımıza bir zafer daha armağan edeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2013 Cuma, 15:52

Cuma namazını Bayramyeri Camii’nde kılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası ziyaretine yürüyerek gitti. Yol boyunca vatandaşlarla sohbet eden Zeybekci, Denizlililerin tebriklerini de kabul etti. 

Denizli Ticaret Odası’nda yaptığı açıklamalarda yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zeybekci, Ak Parti’yi zayıflatma amacı taşıdığını iddia ettiği sürecin kendilerine zarar veremeyeceğini belirtti. Zeybekci, “Ekonomi, sanayi, turizm her konuda biz elimizden geleni yapmaya ülkenin gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Yapılan bu suçlamalar bizi yıldıramaz. Bu olayı ben dağda esen rüzgara benzetiyorum. Nasıl rüzgar esince dağın haberi olmaz ise biz de dağ kadar duymazlıktan geliyoruz” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Zeybekci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kurumumuzda geçmişten bugüne Nihat Bey’in katkıları çok oldu. Ekonomi Bakanı olması bizi mutlu etti. Bu görevi Sayın Zeybekci’ye verdiği için Başbakan’ımıza teşekkür ederim. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Özer, Bakan Zeybekci’ye çeşitli hediyeler verdi. Bunlar arasında Zeybekci’nin ağabeyinin çektiği fotoğrafı ile yakın dönemde çekilmiş bir fotoğrafının bulunduğu, “Pınarlardan Bakanlığa” yazılı kompozisyon bir resim hediye etti.

Zeybekci, Ticaret Odası’nın ardından Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Vali Demir, adet olduğu üzere her Bakan’a olduğu gibi Zeybekci’ye de Yatağan Palası hediye etti.

“DENİZLİ’Yİ BAŞBAKAN’A HEDİYE EDECEĞİZ”
Zeybekci, valilik ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne geçti. Buradaki programının ardından durağı, Denizli Belediyesi oldu. Zeybekci, burada Belediye Başkanı Osman Zolan’dan övgüyle bahsetti. Milletvekili olmak için istifasının ardından Zolan’ın Belediye Meclisi tarafından göreve getirildiğini belirten Zeybekci, “Osman Bey, kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getirdi. Gerek hizmetler olsun, gerekse kurumsal yönetim anlamında bir aksaklık yaşanmadı. Şimdi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Denizli’de bu yerel seçimlerde bir zafer daha kazanacağız. Başbakan’ımıza bir zafer daha armağan edeceğiz” dedi.

Zeybekci, daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle buluştu.

Yorumlar

nurhan   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 21:24

Sayın bakanbaşkanlar, önce şu yollarımızı yapın..Yıllardır kazılıyoruz ama, bir türlü alışamadık yolsuzluğa..Neyse..Denizli’ye, şehrimize, yollarına, okullarına, pazarlarına,Çınar Meydanına..Çok şeye değil, yaşamımız olan herşeye hasret kaldık..Denizli’yi bizlere armağan etmeyi düşünün öncelikle..Burada yaşayanlara.. Lütfen empati yapın biraz..

KUTU   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 20:05

Bence, ayakkabı kutusu daha makbule geçer.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı