REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci Denizli’de

Bakan Zeybekci Denizli’de

Ekonomi Bakanlığı’na getirilen Nihat Zeybekci, ilk resmi ziyaretini memleketi Denizli’ye yaptı. Çınar’da kendisini karşılayan vatandaşlar ve partililere, “Karnesini alan çocuğun heyecanını yaşıyorum. Sizinle paylaşmaya geldim” dedi

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2013 Cuma, 12:12

Kabine revizyonu ile istifa eden Zafer Çağlayan’ın yerine Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekci, görevi devralır almaz memleketi Denizli’ye geldi. Bakan Zeybekci, kent girişinde partililerden oluşan kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Daha sonra Abalıoğlu Yem fabrikasına geçen Zeybekci, burada Orhan abalıoğlu’nu ziyaret ederek kısa bir görüşme yaptı. Zeybekci’nin bir sonraki durağı Delikliçınar Meydanı oldu. Bakan Zeybekci, burada vatandaşlar ve partililerin tezahüratlarıyla karşılandı.

“HEYCANIMI PAYLAŞMAYA GELDİM”
Herkes, Zeybekci ile tokalaşmak için adeta birbiriyle yarıştı. Burada kısa bir konuşma yapan Zeybekci, “Karnesini alan bir çocuk nasıl anne-babasına göstermek için acele ederse, ben de aynı heyecanla sizinle sevincimi paylaşmaya geldim” dedi.

ic

“17 ARALIK VIZILTI GELİR”
Gündeme ilişkin değerlendirmeler de yapan Zeybekci, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının iktidarı devirme amacı taşıdığını belirterek, “Bu ülke birçok darbe gördü. En son 27 Nisan muhtırası ile karşı karşıya kaldık. Bunlar bize hiçbirşey yapamadıysa 17 Aralık’taki girişim de vızıltı gelir” dedi.

Denizli’nin Ak Parti iktidarında hak ettiğini aldığını belirten Zeybekci, “2004’te ‘Denizli hak ettiğini alacak’ dedik, 2009’da ‘Dünya kenti olacak’ dedik, 2011’de ‘Denizli siyasetin lider şehri olacak’ dedik. Oldu mu?” diyerek konuşmasını tamamladı. Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, Zeybekci’nin bakan olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, bunun Denizli’ye önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar

denizli,   -  Bağlantı 28 Aralık 2013, 12:06

ekonomi tepe taklak bakan olan sayn zeybekçi denizlide bakanlığını kutluyor önce ekonomiye dolara euro ya bak sonra kutla senin ne işin var burada git ankarada bakanlığın başında dur olayı başında yönet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı