REKLAMI GEÇ

Engellilerin rapor yenilemesi ucu açık uzatıldı

Engellilerin rapor yenilemesi ucu açık uzatıldı

Koronavirüs nedeniyle Mayıs sonuna kadar ertelenen engellilerin rapor yenileme sürecinin sonuna gelinmesi sorun yaratmıştı. Engellilerin çağrılarına Ankara ses verdi, raporların yenilenmesi ucu açık olarak bir kez daha uzatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2020 Pazartesi, 10:42

Koronavirüs salgını nedeniyle raporlarını yeniletemeyen ve sorun yaşayan engelliler için düzenleme yapılmış, mevcut raporların geçerliliği mayıs sonuna kadar uzatılmıştı.

Mayıs ayının son gününde yeniden hastanelere akın etmek zorunda kalacaklarından seslerini yükselten engellileri Ankara duydu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, süreli engelli raporlarının yenilenmesinin daha önce Mayıs ayı sonuna kadar ertelendiğini hatırlattı.

Yeni düzenlemeye ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan Şahin Tin, engellilerin mağduriyetini ortadan kaldıran düzenlemeyi açıkladı.

Tin, “Süreli engelli raporlarının yenilenmesi için daha önce Mayıs sonuna kadar tanınan süre, Kovid-19 salgını devam ettiği için ucu açık olarak bir kez daha uzatılmıştır. Devletimiz, koronavirüsü ile mücadele sürecinde hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için gerekeni yapmaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı