REKLAMI GEÇ

Filiz: Ecevit derin izler bıraktı

Filiz: Ecevit derin izler bıraktı

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’i 9. ölüm yıldönümünde anan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Bülent Ecevit Türk demokrasi tarihinde derin izler bıraktı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2015 Perşembe, 17:23

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Necip Filiz, Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in vefat yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Bülent Ecevit’in Türk demokrasi tarihinde derin izler bıraktığını ifade etti.

Filiz, “5 Kasım 2006 tarihinde aramızdan ayrılan Bülent Ecevit’i vefatının 9. yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyorum. Bülent Ecevit, ülkemize önemli hizmetler yapan önemli bir devlet adamıydı. Karaoğlan sıfatını alarak vatandaşların gönlünde önemli bir yer edinen Ecevit, Kıbrıs Barış Harekatı’na da imza atmış, gerektiği zaman milletimizin neleri başarabileceğini açıkça dünyaya haykırmıştır. Bülent Ecevit gerek söylemleri ve gerekse de icraatları ile Türk siyasi hayatına, nezaketi, cesareti, inancı, güveni ve dürüstlüğü kazandırdı. Vefatının üzerinden 9 yıl geçmesine karşın hala halkımızın gönlündeki yerini hep korumaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı