REKLAMI GEÇ

Filiz: Seçim süreci devam ediyor

Filiz: Seçim süreci devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, tamamlanan ilçe kongrelerini ve yeni başkanların performanslarını değerlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 14:36

Honaz, Çivril ve Serinhisar’da yeni adayların başkan olduğunu, Tavas, Kale, Acıpayam, Çameli ve Babadağ’da mevcut başkanların güven tazelediğini belirten Filiz, diğer ilçeler için de takvimin işlemeye devam ettiğini kaydetti.

Parti Genel Merkezi ile istişarelerin sürdüğünü belirten Necip Filiz, 6 ilçede daha başkan adaylarının belirlendiğini ifade etti.

Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu, zaman zaman bayrakların el değiştirebileceğini dile getiren Filez, önemli olanın da partiye ve halka hizmet olduğunu vurguladı.

Başkan Filiz; “Güven tazeleyen ve görevine devam eden ilçe başkanları da, yeni göreve gelen ilçe başkanları da büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarına ve ziyaretlerine başladı. AK Parti makam ve mevki partisi değildir, AK Parti millete hizmet partisidir. Biz bu düstur ile hareket ediyoruz ve partimizde yaşanan bayrak değişimlerini yeni ve taze kan olarak nitelendiriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde kongrelerimiz devam ediyor. Bizim ve arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte sorumlukları ağır ve oldukça önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı