REKLAMI GEÇ

Filiz teşkilatları ağırladı

Filiz teşkilatları ağırladı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi ve Pamukkale Teşkilatlarını ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2018 Cuma, 09:37

Filiz’e ilk ziyareti AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Ekrem Başer, İl Başkanı Necip Filiz ile 2019 seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yeni ilçe yönetimini tanıştıran Ekrem Başer, “Hizmetkarı olduğumuz davamızı Merkezefendi’de temsil etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yeni oluşturduğumuz ilçe teşkilatımız ile birlikte daha azimli ve gayretli çalışacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, eksikliklerimizi hızla gidereceğiz. Kapı kapı gezip, partimizin fikirlerini halkımıza aktaracağız. Partimizin bundan sonraki önemli hedeflerine ulaşma yolunda yine omuz omuza mücadele edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. 2019 ve 2023 çalışmalarımıza şimdiden başladık” dedi.

Başkan Necip Filiz ise, Merkezefendi İlçe Başkanımız Ekrem Başer ile Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

PAMUKKALE TEŞKİLATINDAN ZİYARET
Filiz’in ikinci konukları Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetimi oldu. Tanışmanın ardından yapılan toplantıda Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın mevcut durumu, hedefleri ve planları masaya yatırıldı.

İlçe Başkanı Gökbel, “Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte ele ele, yan yana Denizli’mize hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Denizli’mizde daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de, ilçe başkanı ve yönetimini kutladı, “Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. Hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz” diye konuştu.

Ziyaretlerin ardından ilçe başkanları Filiz’e hediyeler sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı