REKLAMI GEÇ

Gökbel: Birleştirici olmaya devam edeceğiz

Gökbel: Birleştirici olmaya devam edeceğiz

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısında genel ve yerel siyasi gelişmeler ele alındı. Nefret ve gerilim siyasetini körükleyen muhalefetin tutumuna karşın, birleştirici olmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Nefret dilinin bugüne kadar kimseye faydası olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. Bu siyaset anlayışı, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımaktır. Biz her zaman sevgi ve kardeşliğin dilini konuşmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki; bizi huzura ve refaha bu yol götürecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2021 Pazartesi, 12:06

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına ilçe Başkanı Uğur Gökbel, İl Koordinatörü Mustafa Dilemre, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Toplantıda genel ve yerel siyesi gelişmeler ve sahada izlenecek siyasete ilişkin değerlendirmeler yapıldı, istişarede bulunuldu.

“SEVGİNİN DİLİ KAZANACAK”

AK Parti’nin kurulduğu andan itibaren toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, kardeşlik ve millet olma ekseninde birleştiren bir siyaset izlediğini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Nitekim siyasetimizin ve birleştirici üslubumuzun sonuçlarını geçen zamanda içinde hep birlikte müşahade ettik. Ülkemiz her alanda gelişmiş, mesafe almıştır. Ülkemi topyekûn bir kalkınma hamlesi içine girmiş, herkes fırsat eşitliği çerçevesinde hizmet almış, almaya da devam etmektedir. Toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik pozitif ayrımcı politikalarımızla, adaletsizlikleri de ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Gelinen noktada sağlanan başarı, birleştirici siyasetimizin sonucudur. Ne yazık ki; son dönemde muhalefetin nefret ve gerilim stratejisi üzerinden siyaset yapma çabalarına üzülerek ve ibretle şahit oluyoruz. Nefret dilinin bugüne kadar kimseye faydası olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. Bu siyaset anlayışı, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımaktır. Biz her zaman sevgi ve kardeşliğin dilini konuşmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki; bizi huzura ve refaha bu yol götürecek” dedi.

“EKONOMİK SAVAŞI DA KAZANACAĞIZ”

Son dönemde döviz üzerinden spekülasyonlar yapıldığını, ekonomiye yoğun bir saldırı olduğunu ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Ekonomide yaşanan sıkıntı herkesin malumu. Lakin bunun Türkiye’yi dize getirmek, siyasetini kabul ettirmek, bölgedeki emellerini gerçekleştirmek isteyen güçlerin spekülasyonu olduğunu biliyoruz. Ancak birçok badire gibi bunu da atlatacağız. Bize diz çöktüremeyecekler. Asla buna imkân vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi KOBİ’lere yönelik destek paketleri ile esnafımıza, işverenimize destek oluyoruz. Kamu çalışanlarımıza, asgari ücretliye maaş zamları ile artan fiyatlar karşısında destek oluyor, enflasyona ezdirmiyoruz. Yakın zamanda açıklanacak olan asgari ücret ile herkes AK Parti’nin emek dostu bir parti olduğunu bir kez daha görecek. Ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemiz ve bölgemiz üzerinde istedikleri ameliyatları gerçekleştiremeyecekler. Ekonomik savaşı da biz kazanacağız. Milletimiz bu oyunların farkındadır ve buna imkân vermeyecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı