REKLAMI GEÇ

Güngör, “2023 seçimlerinde rekorlara bir yenisi ekleyeceğiz”

Güngör, “2023 seçimlerinde rekorlara bir yenisi ekleyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nı değerlendiren AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “2023 seçimlerinde rekorlarımıza bir yenisi daha ekleyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2022 Çarşamba, 13:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Dükel Kabadayılar katıldı.

“AK PARTİ GÜVENİN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR”
Buluşmayı değerlendiren AK Parti İl Başkanı Güngör, 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde teşkilat başkanı Erkan Kandemir başkanlığında 81 ilden başkanlarla daraltılmış toplantıda bir araya geldiklerini, çalışmaları ve yol haritasını değerlendirdiklerini söyledi.

Güngör, “Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değindi. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda gençlerimizin, emeklilerimizin, engellilerimizin, şehit yakını ve gazilerimizin öncellikli olduğu TOKİ projesinden, 20 yıldır yaptığımız çalışmalara kadar pek çok konuda istişare ettik. Toplantımızda milletimiz ve partimiz adına alınan bütün kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti’miz aynı aşk, heyecan ve inanç ile refah, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor” dedi.

“2023 SEÇİMLERİNDE REKORLARIMIZA BİR YENİSİNİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
2023 seçimlerini zaferle taçlandıracaklarına inançlarının tam olduğunu anlatan Güngör, “Denizli’de tüm teşkilatımız ile canla başla çalışmaya, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Ülkemize eser ve hizmet katmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi ‘Bizim siyasetimiz, eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz. Denizli’de çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair programı ve projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzun altını çizmekte fayda var. Bunları milletimize anlattığımızda onların gönüllerine girdiğimizi görüyor ve 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisini daha kazandıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı