REKLAMI GEÇ

Güngör: 2023 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız

Güngör: 2023 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için düzenlenen Teşkilat Buluşması yoğun ilgi gördü. Partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Yıllardır dava arkadaşlarımız ile bizler bu kutlu yolda çok mücadele verdik. 2023 seçimlerini birlik beraberlik ve kardeşlikle zaferle taçlandıracağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2022 Cuma, 10:33

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen teşkilat buluşmasına yaklaşık 2 bin dolayında partili yer aldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milletçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Garip, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Dükel Kabadayılar ve dünden bugüne AK Parti’de görev almış tüm teşkilat mensupları, ilçe teşkilatları, ilçe belediye başkanları katıldı.

Toplantıda partililere seslenen Güngör, ortak davalarının Ak Parti’nin bir neferi olmak olduğunu ifade etti, kendileri için Ak Parti’ye üye olmanın bir şeref olduğunu kaydetti.

Güngör, “Hepimizin ortak noktası Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Bu Birlik ve beraberliğimiz Cumhur ittifakımızla pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir. Görevlerimiz farklı olabilir. Görevlerimiz biter geçer ama bizim sevdamız öncelikle Cumhur İttifakımızın ortağı olan 2023 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak inşallah Denizli’de en yüksek oy alarak Türkiye’ye ilan edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde milletin gençliği vardır, devletin gençliği vardır. Birilerinin isimlendirmesine gerek yoktur. Tek nefes gençliği, inşallah bu memlekette tarih yazacaktır. En fazla oyu da inanıyoruz ki gençlerden alacağız. Denizli’de gençlik programlarımız dolu dolu geçiyor. Birliğimizi beraberliğimizi 6+1 masa da görsün cümle alem görsün” dedi.

KARATEKE: CUMHURBAŞKANIMIZI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ
Teşkilat Buluşması toplantısında konuşan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını gönülden, canı yürekten tüm teşkilatlar ile birlikte desteklediklerini, seçilmesi için de ellerinden geldiği kadar var güçleriyle çalışacaklarını anlattı.

MHP İL BAŞKANI GARİP: 2023 SEÇİMLERİ İÇİN BİZİM ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR
Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ise seferlerin en güzelinin gönüllere yapılan sefer olduğunu belirterek, “Cumhur ittifakı mensupları olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de talimatlarıyla 2023 seçimleri için bizim adayımız belli, kararımız nettir. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak tekrar seçeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları her zaman seçime hazırdır. 2023 seçimlerinde zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı