REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Güngör Kale’de yol haritasını belirledi

Ak Parti İl Başkanı Güngör Kale’de yol haritasını belirledi

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe ziyaretleri kapsamında Kale Teşkilatı’nı ziyaret etti. Güngör, ziyarette ilçe teşkilatı ile Mart 2024 yerel seçimleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2023 Salı, 17:32

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışma yürüten Başkan Güngör, ilçe ziyaretleri programı kapsamında bu haftaki durağı Kale oldu. Kale İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler için yol haritası belirlendi.

Başkan Güngör, “Öncelikle ilçe başkanımız Yusuf Ercanlı ve yeni yönetimine, önceki dönem yol arkadaşlığı yaptığımız Bilal Tıkım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yerel seçim çalışmalarımızı hızlandırdık. AK Parti olarak 2024 yerel seçimlerinde muhalefetin yönetimindeki belediyeleri de kazanmanın gayreti ve çabasında olacağız. Kale ilçemizde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Denizli’nin gerçek kalesi olmanın yolunda başarıya imza atacağınıza inancımız tamdır. Cumhur İttifakı olarak Denizli’de 20’de 20 hedefimizi yakalamak için gece gündüz çalışacağız.Hep birlikte Denizli ve Kale ilçemizde hizmetlerin devam etmesi için emin adımlarla bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.

Başkan Güngör, konuşmasının ardından ilçe teşkilatı ile 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı