REKLAMI GEÇ

Güngör, öğrencilerle sahur, şehit aileleriyle iftar yaptı

Güngör, öğrencilerle sahur, şehit aileleriyle iftar yaptı

Pamukkale Üniversitesi öğrencileriyle sahurda bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Kale’de de şehitlerin hayrına düzenlenen iftar yemeğine katıldı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2022 Cuma, 17:25

Sahurda PAÜ’de eğitim gören öğrencilerin evine misafir olan Güngör, öğrencilerle sahur yapıp sohbet etti. Öğrencilerin hoş sohbetine Yücel Güngör’ün yanı sıra MKYK Üyesi Ayhan Salman ve AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer eşlik etti. PAÜ’lü öğrencilerin misafirperverliğinden memnuniyetini ifade eden Güngör, “Birlik, beraberlik ve bereketin yoğun olarak yaşandığı bu mübarek ayda da öğrenci kardeşlerimizi  unutmuyoruz. İftar programlarının ardından sahur programlarında da öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek Ramazan-ı Şerif’i en iyi ve en verimli bir şekilde idrak ediyoruz. Genç kardeşlerimizle sahur ayrı bir güzel, sohbet zaten süper” dedi.

Ailelerinden ve yaşadıkları şehirlerden uzakta iftar ve sahur yapan öğrencilerin özlem, hasret ve yalnızlık duygusunu hissetmemesi için birçok aktivite yaptıklarını belirten Güngör, “Ailelerinden, evlerinden ve yaşadıkları şehirlerden kalkıp eğitim için Denizli’ye gelen kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Yaptığımız etkinliklerle ve bu tarz buluşmalarla kendilerini yalnız hissetmelerinin önüne geçerek daha verimli zamanlar geçirmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

ORUCUNU ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRLİKTE AÇTI

Güngör, Kale Belediyesi ve esnafların katkılarıyla şehitler için kurulan iftar sofrasına Ak Parti MKYK üyesi Ayhan Salman ve İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılım sağladı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Güngör “Cenab‐ı Allah yapılan hayrı kabul etsin, Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman ile birlikte Kale Belediyesi ve esnafların katkılarıyla şehitler için hazırlanan hayır sofrasına katılan Başkan Güngör, orucunu şehit aileleri ile birlikte açtıktan sonra Kale’de bir dizi ziyarette bulundu.  İftar hayrında orucunu vatandaş ile birlikte açan Güngör iftardan sonra önceki dönem Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylaylı’nın evine misafir oldu.

KALE’MİZ İÇİN GAYRET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman Kale Belediyesi’nin ve esnafların katkılarıyla düzenlenen şehitler için hayır iftar yemeğinde vatandaş ile bir araya geldi. İftardan sonra Önceki dönem Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylaylı’nın evine ve Kale Cumhuriyet Mahallesi Başkanı İbrahim Varışlı’nın evine konuk olan Başkan Güngör “Nazik misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Misafirlikten çıktıktan sonra Ak Parti MKYK üyesi Ayhan Salman, Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ile bir araya gelen Başkan Güngör, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetimleriyle toplanarak istişare ve değerlendirmelerde bulundu.  Başkan Güngör “Kale’miz için el ele gönül gönüle gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı