REKLAMI GEÇ

Denizli, Devlet ve ekonominin zirvesini ağırlamaya hazırlanıyor

Denizli, Devlet ve ekonominin zirvesini ağırlamaya hazırlanıyor

Denizli tarihinde ilk kez aynı anda hem Cumhurbaşkanı, hem TBMM Başkanı hem de Başbakanı ağırlamaya hazırlanıyor. Devletin zirvesi, Bakan Zeybekci’nin kızının düğünü için Cumartesi günü Denizli’de olacak. Resmi program için Valilik, İl Danışma Kurul Toplantısı için Ak Parti Denizli teşkilatı alarmda.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2017 Perşembe, 11:27

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci’yi Cumartesi günü yapılacak düğünle evlendiriyor. Fatma Zeybekci, hayatını Denizli’nin iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan ile birleştirecek.

BİRİ AVUKAT DİĞERİ MASTERLI EKONOMİST
Bakan Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci, hukuk fakültesinden bu yıl mezun oldu. Stajerlik süreci içindeki Fatma Zeybekci’nin Cumartesi günü hayatını birleştireceği muradı İbrahim Özkan ise bir ekonomist. Zeybekci ailesinin damadı, yurt dışı masterını yeni tamamladı.

DENİZLİ DENİZLİ OLALI BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ
Eşi Ayşen Hanım ile birlikte ilk kez mürüvvet görecek olan Zeybekci çiftinin bu önemli günü, Denizli tarihine geçecek bir davetli listesine de sahip. Keza Zeybekci çiftinin kızları Fatma Zeybekci’nin düğünü için Denizli tarihinin en önemli konuklarını aynı anda ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, düğüne katılacağını bildiren en üst düzey protokol üyeleri. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez, devletin zirvesindeki ilk 3 isim, Denizli’ye birlikte ziyaret gerçekleştirecek.

KABİNENİN NEREDEYSE TÜMÜ GELİYOR
Bakan Zeybekci’yi bu önemli gününde, devletin üst düzey yetkilileri kadar kabinenin önemli bir bölümü de yalnız bırakmayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü ilk bilgilere göre düğüne katılacaklarını kesin olarak bildiren kabine üyelerinden. Ancak kabinen diğer pek çok isminin de düğüne gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Denizli’nin yanı sıra pek çok Ak Parti milletvekili belediye başkanının da davetli listesi arasında yer aldığı biliniyor.

İLK DURAK İDK TOPLANTISI
Devlet erkanı büyük olasılıkla Cumartesi öğleden sonra Denizli’de olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Karahan ve Başbakan Yıldırım gibi isimlerden oluşan Ak Parti kurmayları beraberindekilerle birlikte ilk olarak EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 17.00’de yapılması planlanan İl Danışma Kurulu Toplantı’sına katılacak. Heyet, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirilecek Anemon Otel’deki hikah törenine geçecek. Nikah törenin saat 20.00’de olacağı tahmin ediliyor.

İŞ DÜNYASI DA DENİZLİ’YE AKACAK
İhracat ve ithalat dünyasının yeni Anadolu’nun iş dünyasındaki önemli isimlerinin de Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin düğünü için Denizli’de olması bekleniyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Denizlili ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu gibi isimler düğüne şehir dışından katılacaklar arasında.

DÜĞÜNE OHAL AYARI
Türkiye’nin içinde bulunduğu Olağanüstü Hal ve devletin bu denli üst düzey isimlerinin bir arada olması gibi nedenler, düğüne hazırlanan Denizli’de güvenlik önlemlerini de en üst düzeye çıkardı. Cumhurbaşkanlığı Koruma ekipleri Cumartesi için şimdiden güvenlik önlemlerine yönelik kentteki mesaisine başladı. CB Koruma ekipleri, Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında oluşturulan polis, jandarma ve MİT görevlilerinin bulunduğu güvenlik komisyonuyla koordineli bir şekilde Cumartesi’ye hazırlanıyor. Örneğin, Zeybekci ve Özkan Ailesi’nin yakınları ve Ak Parti teşkilatı, Kayalar Düğün Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak yemekli mevlide davet edilirken, güvenlik önemleri gerekçesiyle Anemon Otel’deki nikah törenine yalnızca devletin zirvesi, vekiller, il belediye başkanları, kent protokolünün önemli isimleri ve düğün sahibinin 1. derece akrabalarının katılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı