REKLAMI GEÇ

Hanbat Ovası’nın Evladı Akif Bayar, Bozkurt’u yenilemek için geliyor

Hanbat Ovası’nın Evladı Akif Bayar, Bozkurt’u yenilemek için geliyor

Öğretmen olarak Bozkurtta uzun yıllar görev yapan, görev yaptığı yıllarda Bozkurt’un gelişimi için çalışan Cumhur İttifakı Bozkurt Belediye Başkan Adayı Akif Bayar, Bozkurt’un her köşesini yenileme sözü veriyor. Kahvehane kahvehane dolaşarak projelerini anlatıyor ve vatandaşların görüşlerini dinliyor. Akif Bayar, Bozkurt’un geleceğini şekillendirecek projeleriyle, her bir Bozkurtlu’nun kalbine dokunuyor. Başlıca projelerini anlatan Bayar, “Bozkurt’un Hizmetkarı Olmaya Geliyoruz” diyerek bir şehrin gelişiminin eğitim, üretim, kalkınma ve…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2024 Cumartesi, 09:55

Öğretmen olarak Bozkurtta uzun yıllar görev yapan, görev yaptığı yıllarda Bozkurt’un gelişimi için çalışan Cumhur İttifakı Bozkurt Belediye Başkan Adayı Akif Bayar, Bozkurt’un her köşesini yenileme sözü veriyor. Kahvehane kahvehane dolaşarak projelerini anlatıyor ve vatandaşların görüşlerini dinliyor.

Akif Bayar, Bozkurt’un geleceğini şekillendirecek projeleriyle, her bir Bozkurtlu’nun kalbine dokunuyor.

Başlıca projelerini anlatan Bayar, “Bozkurt’un Hizmetkarı Olmaya Geliyoruz” diyerek bir şehrin gelişiminin eğitim, üretim, kalkınma ve istihdam alanlarıyla mümkün olacağını belirtti.

Öncelikle eğitim alanında gençlere yönelik projeleriyle öne çıkan Bayar gençlerin eğitim ve geleceklerine destek olmak amacıyla kapsamlı projelerle ön planda.

GENÇLİK MERKEZİ SÖZÜ
Bayar, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunacak modern bir gençlik merkezi kurulacağını söyledi. Bu merkezde, sanattan bilime, spordan teknolojiye kadar geniş bir alanda faaliyetler düzenlenecek.

Bayar, gençlerin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olacaklarını belirterek, böylece Bozkurt’un dinamik genç nüfusunun aktif bir şekilde kalkınmaya katkı sağlayacağını ifade etti.

EKONOMİK VE SOSYAL KALKINMA VURGUSU
Bozkurt Belediye Başkan Adayı Akif Bayar, ekonomi ve istihdamın canlanması için kapsamlı bir dizi yenilikçi projeyi duyurdu.

Ekonomik canlılık ve istihdam oluşturma hedefiyle Bozkurt’a bir Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi kazandırmak isteyen Bayar, “İlçemizin kalkınmasının anahtarlarından biri de güçlü bir sanayi altyapısıdır,” ifadelerini kullandı.

Bayar, “Bu projelerimiz, hem yerel işletmelerimizin büyümesine yardımcı olacak hem de dışarıdan yatırımcıları ilçemize çekecek” dedi.

Akif Bayar, ilçenin sosyal ve ekonomik geleceği için cesur adımlar atıyor. Bayar’ın yenilikçi projeleri, vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor ve destek buluyor.

Bayar, “Bozkurt’umuzun sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirmek, istihdamını artırmak ve gençlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İnşaallah 1 Nisan’da kazanan Bozkurt olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı