REKLAMI GEÇ

İlçioğlu Bakan Yıdırım’ın yeniden baş danışmanı

İlçioğlu Bakan Yıdırım’ın yeniden baş danışmanı

Denizli’nin önemli bürokratlarından Saim İlçioğlu, 2014 Ocak ayında bıraktığı Ulaştırma Bakanlığı Başdanışmanlığı görevine yeniden başladı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 11 yıl boyunca Başdanışmanlığını yapan İlçioğlu, Yıldırım ile birlikte bakanlıktaki görevine dün itibariyle geri döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 15:47

O Ak Parti’nin önemli isimlerinden Binali Yıldırım’ın gölgesi gibiydi. Tam 11 yıl boyunca Ulaştırma Bakanlığı’nda baş danışman olarak görev yapan Denizlili Bürokrat Saim İlçioğlu, Binali Yıldırım’ın 1,5 yıl aradan sonra tekrar Ulaştırma Bakanı olarak atanmasının ardından eski görevine geri döndü.

Dün itibariyle Ulaştırma Bakanlığı’ndaki eski odasına yerleşen İlçioğlu, 4 yıl boyunca önemli bakanlığın kilit isimlerinden biri olarak görev yapacak. Bakan Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla bakanlıktan ayrılmasının ardından Ulaştırma Bakanlığı’ndaki görevini bırakan ve bir süre sonra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kadrosunda çalışmaya başlayan İlçioğlu, dün Ekonomi Bakanlığı’ndaki odasını boşaltarak Ulaştırma Bakanlığı’na taşındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı