REKLAMI GEÇ

Kabine değişikliği: Denizli’ye şok Zeybekci yok!

Kabine değişikliği: Denizli’ye şok Zeybekci yok!

Beklenen kabine revizyonu açıklandı. Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci kabineye yine giremedi. Kentte Zeybekci’nin kabineye gireceğine dair yüksek beklenti vardı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2013 Perşembe, 19:37

Uzun süredir Denizli’nin merakla beklediği kabine revizyonu yapıldı. Denizli, Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci’nin kabineye gireceğini beklediği yeni revizyon sonrası şokta.

2011’de milletvekili olan Zeybekci’nin özellikle Denizli teşkilatı tarafından kabinede yer alacak isimler arasında en güçlü adaylardan biri olarak görülmesi beklentileri artırmıştı. Ancak açıklanan listede Zeybekci’nin yer almaması kentte soğuk duş etkisi yarattı.

Kabinede şu değişiklikler yaşandı:

İdris Naim Şahin’in yerine İçişleri Bakanılığı görevine eski İstanbul Valisi, Mardin Milletvekili Muammer Güler getirildi.

Ertuğrul Günay’ın üstlendiği Kültür Bakanlığı’na ise AK Parti Genel Başkan Yardımlcısı Ömer Çelik geldi.

Ömer Dinçer’in boşalttığı Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı oturdu.

Sağlık Bakanlığı’na ise Recep Akdağ’ın yerine Eski Ak Parti İstanbul İl Başkanı Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu getirildi.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 21 Şubat 2013, 12:54

Saf Denizlileri hep böyle kandırıyorlar. Kolaymı o bakan olmak. Kandırmak Akp nin işi ayıp ayıp utanın Akp liler nerde yalan dolan nerede sınav sorularımızı çalanlar hani….

Ahmet Ersoy   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 16:21

Bu beklentini sebebini anlamıyorum.Beklentinin sebebi Zeybekçi’nin söz ve davranışlarımı yoksa Zeybekci’yi yıpratmaya yönelik bir eylemmi.Bu tür beklenti Zeybekçi’ye zarar verir.Bakanları Denizli seçerse olur tabii

Mehmet   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 11:49

Bence Zeybekci’nin geleceği konum yükseldi. Neden derseniz zaten mevcut değişen bakanlıklar Zeybekci’ye uygun değildi. Zaten yaz döneminde daha büyük bir değişim olacak. Ben kişisel olarak ulaştırma bakanı olmasını temenni ederim. Ama AKP genel başkanlığıda sürpriz olabilir. Ama bunlar benim kişisel tahminim.

irfan   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 10:20

cok da önemliydi,şehrim için ugraşıyormu ben ona bakarım..

serkan   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 08:22

bakan olamaz olsa da emin olun denizli ye faydası olmaz

Enes Malak   -  Bağlantı 24 Ocak 2013, 22:16

Çalışmadı, yterince para harcamadı,Cihaner milletvekili oldu, başbakan tokadı attı.

Ali Uyar   -  Bağlantı 24 Ocak 2013, 19:48

Sadece Denizli AKP de bu beklenti vardı. Ulusal basında bakan olarak adı geçmedi sayılır. Genel seçimlerde de seçmen hep “kesin bakan olacak” diye kandırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı