REKLAMI GEÇ

Nihat Zeybekci Bakan mı oluyor?

Nihat Zeybekci Bakan mı oluyor?

Başbakan Erdoğan Senegal dönüşü uçakta, gazetecilerin kabine revizyonu iddialarını yanıtladı ve “Her an her şey olabilir” sözleriyle revizyona ilişkin sinyal verdi. Hürriyet Gazetesi’ne göre bakan olabilecek isimler arasında Nihat Zeybekci’nin ismi de var.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2013 Cuma, 10:15

Zaman zaman gündeme gelen ama son günlerde iyice artan kabinede değişiklik iddiaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a soruldu. Senegal dönüşü uçakta gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Erdoğan’dan bu kez revizyonun olabileceğine ilişkin sinyal verildi.

Başbakan Erdoğan, gazetecilerin Milli Eğitim, İçişleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı’nda değişiklik olabileceği iddiasına ilişkin sorusuna “Her an her şey olabilir” yanıtını verdi.

Hürriyet Gazetesi’nin uçaktaki o açıklamaları duyurduğu haberinin altında olası isimler arasında Nihat Zeybekci de dillendirildi. Gazete haberinde, kabinenin yeni üyeleri olarak Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Nurettin Canikli, Genel Sekreter Haluk İpek, Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AKPM eski Başkanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler’in adları getiğine vurgu yaptı. Ayrıca Erdoğan’ın bu kabine değişikliğiyle Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a da yeni kabinesinde yer verebileceği belirtildiğini dillendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı