REKLAMI GEÇ

Memur-Sen’den ‘3600 ek gösterge için artık adım bekliyoruz’ açıklaması

Memur-Sen’den ‘3600 ek gösterge için artık adım bekliyoruz’ açıklaması

Memur-Sen Başkanı Feyzullah Öselmiş sendikayı ziyaret eden Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve İl Başkanı Necip Filiz’e 3600 ek gösterge hatırlatması yaptı, “Söz verildi, artık adımın atılmasını bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2020 Salı, 14:34

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Memur-Sen hizmet kolu başkanları ve Memur-Sen komisyonları ile buluştu.

Bağbaşı Öğretmenevi’nde Memur-Sen’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ana konu koronavirüs salgınıydı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; salgın süresince Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine Vefa Destek Grupları’na teşkilat olarak büyük destek verdiklerini belirterek, “Ev ev, sokak sokak dolaşarak teşkilatlarımızın katkılarıyla hazırladıkları gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” dedi.

Öselmiş, kamu görevlilerin iktidardan beklentilerini aktarırken de konuyu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından söz verilen ‘3600 Ek Gösterge’ye getirdi. Öselmiş, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dört meslek grubuna 3600 ek gösterge sözü verildi. Bu sözün artık yerine getirilmesi için ve kapsamının genişletilerek tüm kamu görevlilerine verilmesi noktasında artık bir adım atılmasını bekliyoruz” dedi.

Öselmiş ayrıca şu konuları da gündeme getirdi:

* Öğretmenlerin İl Emriyle bir nebzede olsa çözülen eş durumu mazeretlerinin il içinde de aynı sorunu yaşayanlar için de bir çözüm üretilmesi elzemdir.

* 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için başta bütçe ve personel sorunlarının giderilmesi gerekiyor.

* Sürecin en büyük kahramanı olan sağlık çalışanlarının artık dönmeyen döner sermaye sisteminin hak, adalet ve hakkaniyet ölçüsünde yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Yorumlar

özdemir mercankaya   -  Bağlantı 16 Ocak 2021, 11:19

yetkililer memurlarla ve memur sendikalırıyla dalga geçiyor.2 seneyi geçti 3600 ek göstergede daha bir adım atılmadı.ecek acakla devlet yönetimi olmaz.verilen sözlerin tutulması gerekir.memur sendikalarını ortak hareket etmeleri gerekir

Haso   -  Bağlantı 8 Eylül 2020, 17:15

Dabi dabi. Öğretmenler 6 aydır yatsın, üstüne üstlük ders ücretlerini alsınlar. Bir de 3600 verilsin; ohhh. Nice proflar öldü gitti de bunlar kadar ağlamadı be.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı