REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de motor sporları tutkunlarının go kart ve drag pisti heyecanı

Merkezefendi’de motor sporları tutkunlarının go kart ve drag pisti heyecanı

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı AK Partili Ekrem Başer’in vizyon projeleri arasında bulunan go kart ve drag pisti projesi, otomobil ve motor sporları tutkunlarını heyecanlandırdı. Denizli Otomobil Sevdalıları Derneği DOSDER’in çok sayıda üyesi 3. Sanayi’de bir araya gelip Başer’i davet etti. Burada onlarca spor tutkununa seslenen Başer, “31 Mart’ta buluşmayı heyecanla bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2024 Pazartesi, 13:21

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi açıkladığı projeleri, seçmen tarafından karşılık buldu. Başer’in pek çok otomobil ve motor sporu tutkununu heyecanlandıran go kart ve drag pisti projesi, en çok konuşulan projelerden biri. Kentte motospor tutkunlarının pek çoğunun bir araya geldiği Denizli Otomobil Sporcuları Derneği, projenin detaylarını öğrenmek beklentilerini anlatmak için hafta sonu 3. Saniye’de bir araya geldi. Dernek bu toplantıya Ekrem Başer’i de davet etti.

(DOSDER) Denizli Otomobil Sporları Derneği’nin hafta sonu etkinliğine konuk olan genç siyasetçi, otomobil tutkunlarını heyecanlandıran projesi hakkında detayları anlattı, dernek üyelerinin proje ile ilgili beklentilerini dinledi.

Onlarca dernek üyesinin konuşmasını sık sık alkışlarla kestiği Başer, kalabalığa “31 Mart’ta buluşmayı heyecanla bekliyoruz” diye seslendi.

Başer, “Sizlerin destekleriyle bunu gerçekleştireceğiz. Nasıl Antalya Kepez Belediyesi bunu hayata geçirdiyse, inşallah biz de göreve geldiğimizde bu projeyi hayata geçireceğiz arkadaşlar” diye konuştu.

Merkezefendi Go Kart ve Drag Pisti, özellikle yıllardır sokak araları ve çevre yollarında hız ve drift gibi tutkularını yaşamaya çalışan çok sayıda otomobil sporseverlerinin bu hobilerini güvenilir ve konforlu alanda gerçekleştirmelerini sağlayacak. Bu tutkuları yüzünden astronomik trafik cezaları yiyen otomobil sporu tutkunları özellikle bu konu yüzünden projenin gerçekleştirilmesini bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı