REKLAMI GEÇ

Özkan; çiftçiler ve depremzedeler ile buluştu

Özkan; çiftçiler ve depremzedeler ile buluştu

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, dolu yağışları nedeniyle zarara uğrayan çiftçiler ile Acıpayam’daki depremzedelerin sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:54

AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, geçtiğimiz günlerde meydana gelen dolu yağışları yüzünden zarara uğrayan çiftiler ve Acıpayam’daki depremzedelerin sorunlarını yerinde dinledi.

Önce Pamukkale’nin Akçapınar ve Belenardıç Mahalleleri’ndeki, sonra Bekilli’nin Bükrüce, Gömce, Ekizbaba ile Sırıklı Mahalleleri’ndeki çiftçileri ziyaret eden Milletvekili Cahit Özkan, burada dolu yağışı nedeniyhle zarar gören arazilerde inceleme yaptı ve çiftçileri dinledi.
Yağışlar nedeniyle ekili arazilerin yüzde 40 ile yüzde 80 arasında zarar gördüğünü belirten Özkan, “Yaşanan afetlerden hemen sonra buralarda hasar tespitleri yapıldı. Çiftçilerimizin mağduriyetlerini gidermek için seferber olduk. Bunun Ankara’da takipçisiyim” dedi.

Diğer taraftan Acıpayam’daki depremzedeleri de ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, AFAD İl Müdürü Ali Etiz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı ile birlikte depremzedelerle buluştu.
Teknik çalışmaların sürdüğünü dile getiren Özkan, depremzedelere “Bizlerin varlık sebebi sizlere hizmet etmektir. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” diye seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı