REKLAMI GEÇ

Milletvekili Tin kaza anını ve durumunu anlattı

Milletvekili Tin kaza anını ve durumunu anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yaşadığı kaza anını anlattı, durumuyla ilgili bilgi verdi. “Ne olduğunu anlayamadık” diyen Tin, kafa travması geçirdiğini, ancak durumunun iyi olduğunu söyledi. Tin, “Doktorların öngördüğü süre içinde normal yaşamıma döneceğimi düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 13:15

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel’in içinde bulunduğu, danışman Kadir Demir’in kullandığı otomobil ile Ali Durna yönetimindeki araç Salihağa Kavşağı’nda çarpışmış, kazada 8 kişi yaralanmıştı.

“KAZA ŞOK YARATTI”
Milletvekili, İl Başkanı, bakan danışmanı ve milletvekili danışmanın kazaya yaptığı haberi Denizli’de şok etkisi yaratmıştı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu haberinin alınmasıyla AK Partililer başta olmak üzere Denizlililer rahat bir nefes alırken, Tin, Filiz, Yüksel ve Demir Özel Sağlık Hastanesi’nde yoğun bir tedaviye alınmıştı.

ERTESİ GÜN TABURCU OLDULAR
Milletvekili Şahin Tin darbeye bağlı kafa travması yaşarken, İl Başkanı Filiz’in omurgasında zedelenme meydana geldi, Mehmet Yüksel’in bacağında darbeye bağlı sorun oluştu. Milletvekili danışmanı Kadir Demir’de ise dalakta ve kaburgada sorun yaşandığı tespit edildi.

“NE KADAR DİKKAT EDERSENİZ EDİN…”
Hastanedeki yoğun kontrol ve tedavilerinin ardından yaralı AK Partililer taburcu edildi. Evde dinlenen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, durumunu ve yaşadıklarını anlattı.

Ne olduğunu anlamadan aracı birden önlerine çıktığını belirten Tin, “Trafikte ne zaman ne olacağı belli değil. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin, ne kadar yavaş giderseniz gidin, sonuçta karşınızdakinin de aynı hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Ne olduğunu anlayamadan çarptık” dedi.

“DURUMUN İYİ, DİNLENİYORUM”
Sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirten Milletvekili Tin, “Doktorların tavsiyeleri doğrultusunda ilaç tedavim devam ediyor ve evde dinleniyorum. 10 günlük istirahat verdiler, bu süreyi de evimde geçiriyorum. Kaza sırasında başımı kapı direğine çarpmışım. Bu nedenle de kafa travması oluştu. Buna bağlı olarak zaman zaman ses ve denge sorunu yaşıyorum. Doktorların öngördüğü süreç içinde sorunlardan tamamen kurtulacağımı düşünüyorum” dedi.

KAZA NASIL OLMUŞTU?
Kaza, 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.45 sıralarında Merkezefendi’nin, İzmir karayolu Salihağa Kavşağı’nda meydana geldi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, eski milletvekili ve bakan Nihat Zeybekci’nin danışmanı Mehmet Yüksel’in içinde bulunduğu, milletvekili danışmanı Kadir Demir yönetimindeki 20 FN 001 plakalı otomobil, Babadağ istikametine giderken, kavşakta 32 yaşındaki Ali Durna’nın yönetimindeki 20 ZH 916 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada her iki otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Milletvekili Şahin Tin, İl Başkanı Necip Filiz, Mehmet Yüksel ve otomobili kullanan danışman Kadir Demir, Özel Sağlık Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, diğer otomobilde bulunan yaralılar sürücü Ali Durna, 27 yaşındaki Emine Durna, 49 yaşındaki Arzu Öz ve 3 yaşındaki Hanife Nur Coşkun da Denizli Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı