REKLAMI GEÇ

Nilgün Ök’ten kuruluş yıldönümü mesajı

Nilgün Ök’ten kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, partisinin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2020 Perşembe, 12:04

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin, ilk gündün bu yana “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışıyla, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldırarak istikrarın, barışın, adaletin ve güvenin simgesi olduğunu söyledi.

AK Parti’nin kurulması ile birlikte dik ve kararlı duran, dengeleri değiştiren ve Dünya siyasetine yön veren bir Türkiye’nin ortaya çıktığını belirten Ök, “İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana başta ekonomi olmak üzere, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye birçok alanda atılan adımlar ve gerçekleştirilen reformlar sayesinde çok önemli kazanımlar elde ettik. Hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerle ülkemiz çağ atladı” dedi.

Ülkemizin büyümesini ve yükselmesini engellemek isteyenlerin her defasında farklı yöntemlerle ortaya çıktığını söyleyen Ök, “Muhtıralardan gezi olaylarına, darbe girişimlerinden spekülatif kur saldırılarına kadar her yolu deneyenlerin sonları hep hüsran oldu. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden birer birer geldik.” dedi.

“AK Parti olarak ilk günkü heyecan, azim ve kararlılığımızı koruyoruz” diyen Ök, “Milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 19. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı