REKLAMI GEÇ

Oklu devlette ama gönlü siyasette

Oklu devlette ama gönlü siyasette

Görevinden istifa edip Ak Parti’den Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Adem Oklu, aday gösterilmeyince tekrar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne döndü. Oklu, tekrar devlet kademesinde ancak, gönlü halen siyasette… Twitter hesabından sürekli Ak Parti’nin propaganda görsellerini ve Başbakan’ın mitinglerini paylaşan, özellikle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin paylaşımlarını retweet yapan Oklu’nun Özel İdare’nin kapatılmasından sonraki görevinin ne olacağı merak ediliyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2014 Çarşamba, 11:00

Uzun yıllar Orman Bölge Müdürlüğü yapan Adem Oklu, daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Oklu, Ak Parti’de aday belirleme sürecinin başlamasıyla birlikte görevinden istifa ederek, Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Ancak siyasette beklediğini bulamadı. Ak Parti Oklu’nun yerine Muhammed Subaşıoğlu’nu aday gösterdi.

Bir süre dinlenen Oklu, tekrar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine döndü. 28 Şubat itibariyle tekrar devlet kademesindeki işine başlayan Oklu, tempolu siyaset döneminin etkisini üzerinden atamadı. Oklu’nun, twitter hesabından Ak Parti’nin propaganda görsellerini ve Başbakan’ın mitinglerini paylaşmaya devam ediyor. Oklu’nun özellikle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin paylaşımlarını retweet yapması dikkat çekiyor.

SEÇİMDEN SONRAKİ GÖREVİ NE OLACAK?
Bu arada İl Özel İdaresi, Denizli’nin Büyükşehir olması dolayısıyla 31 Mart itibariyle fesh ediliyor. Bununla birklikte Oklu’nun İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevi de sona erecek. Oklu’nun seçimlerden sonraki görevinin ne olacağı ise merak ediliyor.

Yorumlar

zafer   -  Bağlantı 6 Mart 2014, 00:30

Devlet memurunun partizanlık yapması etik değil.Ama bu devirde etik metik kalmadı.Balık baştan koktu…

aytekin   -  Bağlantı 5 Mart 2014, 19:18

seçimden sonraki görev şimdiden belli, asıl endişemiz Mahmut OĞUZ’ a nolcek yolun sonuna geldi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı