REKLAMI GEÇ

Örki’den CHP’lileri kızdıracak tweet

Örki’den CHP’lileri kızdıracak tweet

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, sosyal medyadan CHP’lileri kızdıracak bir paylaşımda bulundu. Örki, Delikliçınar Meydanı’ndaki CHP mitinginden “mitingcik” diye söz etti, ardından da “suç duyurusunda bulunacağım” diye ekledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2014 Cumartesi, 17:18

Vali Abdülkadir Demir başkanlığında geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda, seçim süreciyle ilgili değerlendirmeler yapılmış ve bir dizi karar alınmıştı. Ancak, CHP’nin Delikliçınar Meydanı’ndaki “Şimdi Temizlik Zamanı Süpür Gitsin” etkinliği AK Parti’nin itirazına neden oldu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Basın açıklaması adı altında mitingcik yapan Denizli CHP kanunları çiğnemiştir. Suç duyurusunda bulunuyorum” twetini attı.

CHP SİYASİ ŞOV YAPTI
Sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımın ardından sorularımızı yanıtlayan Örki, “Delikliçınar Meydanı sadece basın açıklamalarına ve resmi açılış törenlerine açıktır. CHP basın açıklaması diyerek, küçük bir miting yapmıştır. Adaylarını tanıtmış, onları konuşturmuştur. Siyasi şov yapmıştır. AK Parti bunu yapmayı bilmiyor mu?” dedi.

CHP’yi alınan prensip kararlarına uymamakla suçlayan Örki, “Daha birkaç gün önce Sayın Valimizin başkanlığında siyasi partilerin il başkanları olarak bir araya geldik. Seçim döneminde kanunlara aykırı hareket etmeyeceğimiz yönünde prensip kararı aldık. Aradan birkaç gün geçti, ne oldu da CHP bu uzlaşıyı bozdu?” diye konuştu.

“İLGİLİ MERCİLER DEĞERLENDİRİR”
Sosyal medya üzerinden “Basın açıklaması adı altında mitingcik yapan Denizli CHP kanunları çiğnemiştir. Suç duyurusunda bulunuyorum paylaşımı yaptınız. Valiliğe ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu mu yapacaksınız?” sorusuna Örki, “Ben, valilik ve savcılığa herhangi bir dilekçe vermeyeceğim. Söyleyeceğimi sosyal medya üzerinden paylaştım. İlgili merciler bunu değerlendirecektir” yanıtını verdi.

Yorumlar

ali berk   -  Bağlantı 17 Şubat 2014, 17:14

devlet televizyonu trt akp aday tanıtımını naklen yayınlıyor.git ona suç duyurusunda bulun.

ssg   -  Bağlantı 16 Şubat 2014, 22:41

shovun alasını siz yapıyorsunuz.işinize gelmedimi suç duyurusu.nasıl olsa yargı sizden,kimi kandırıyosun örki

Oces_che   -  Bağlantı 16 Şubat 2014, 14:30

Yapılan Yolsuzlar Hakkında da bir şikayeti ya da girişimi olacakmıdır

baba horoz   -  Bağlantı 16 Şubat 2014, 09:53

sayın örki yerel tv ve gazetelerde; devletin ve milletin parasıyla yapılan hizmetleri sanki il özel idare sekreteri oklu,belediye başkanı zolan ceplerinden para verip yaptırmış gibi boy boy reklam yapıldı.bu paralarda tüyü bitmemiş yetim hakkı var.aday adaylığı ve adaylık sürecinde gördük ve görmeye devam ediyoruz.bu konuda da suç duyurusunda bulunma hassasiyetini gösterebilirmisiniz. ? sanıyorumki bakanın bulunduğu ambulans teslim töreni, chp nin süpür gitsin eylemi gibi coşkulu kalabalığa sahip olamadığı için birilerinden fırça yemişe benziyorsunuz.boş işlerle uğraşıp isminizi gündemde tutmaya çalışmayın.bırakın halk gerçekleri görsün.

kenan   -  Bağlantı 15 Şubat 2014, 21:52

hemen hemen herşey mahkemelere suç duyurusunda bulunuluyor zaten!ben de ALLAH’a suç duyurusun da bulunuyorum,nasılsa yüce yaradan beni de biliyor

Kuzu   -  Bağlantı 15 Şubat 2014, 19:21

Mitingcik olsaydı sen rahatsız olmazdın kuzum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı