REKLAMI GEÇ

Örki’den gözyaşı ve eşiyle el ele adaylık açıklaması

Örki’den gözyaşı ve eşiyle el ele adaylık açıklaması

AK Parti eski İl Başkanı Avni Örki, milletvekilliği aday adaylığını eşi Nur Örki ile el ele ve gözyaşları içinde açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 15:31

AK Parti İl Başkanlığına aday olmayan ve tercihini milletvekilliği adaylığından yana kullanan Avni Örki, basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı. Annesi ve eşi Nur Örki’nin de izlediği AK Parti İl Binası’ndaki basın toplantısında, siyasetteki yürüyüşünün özetini aktaran Avni Örki, kendisine 31 yaşında Denizli il başkanlığının emanet edildiğini söyledi.

ic

3 Kasım 2002’de AK Parti iktidar olduğunda şükür namazı kılanlar arasında yer aldığını aktaran Örki, sandık görevleri dahil partide kendisine verilen her görevi yaptığını, İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmetler verdiğini, şimdi de milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

Bu açıklamasını yaparken eşi Nur Örki’yi de bulunduğu platforma davet eden Örki, gözyaşlarıyla “Milletin derdine derman olmak, davasını anlatmak, Denizli’ye hizmet etmek, Denizli’yi şaha kaldırmak için yola çıktım. Sizlerin desteğini ihtiyacım var. Bu kardeşinize destek olun, yoldaş olun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı