REKLAMI GEÇ

Yüceliş,Pamukkale’ye talip oldu

Yüceliş,Pamukkale’ye talip oldu

Osman Yüceliş, Ak Parti’den Pamukkale Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Yüceliş, iki dönemdir Denizli İl Genel Meclisi üyesi kazandığı yerel yönetim tecrübesini, belediye başkanlığında kullanmak istediğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 17:50

Denizli İl Genel Meclisi Üyesi Osman Yüceliş, Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı. Parti Binasında basın toplantısı düzenleyen Yüceliş, 2001 yılında kurucusu olduğuAk Parti Denizli il teşkilatında birçok hizmetleri Denizli’ye kazandırdıklarını belirtti.

Yüceliş, “2004 yerel seçimlerinde İl genel meclisi üyeliğine seçildim. 2007 yılında Denizli İl genel Meclisi başkanı olarak hizmete devam ettim. İl özel idareleri üst birliği olan Ankarada bulunan Vilayetler hizmet birliği üyesiyim. 2009 seçimleri sonucunda tekrar İl genel meclisine girdim. Halen devam etmekteyim. Büyükşehir yasası ile yerinden ve yerelden daha iyi hizmet için ilimiz merkezi iki ilçeye ayrıldı.

2004 yılında Nihat Zeybekci başkanımla başlayan, Osman Zolan başkanımla devam eden Yukarıda saydığım ve sayamadığım birçok hizmet gerçekleşti. Yeni, genç bir ilçemiz olan Pamukkale ilçemizde daha da iyilerini yapmak gerekir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 Türkiyesinde Vizyonkent Marka şehir Denizli vardır. Dünyanın bildiği Pamukkale İsmi bu vizyon kent için en önemli kaynaktır. Pamukkale ilçesi Bu yarışta Denizli büyükşehrine en büyük katkısı olacak ilçelerimizden olacaktır. Elde ettiğim tecrübelerimi bu yönde hizmet etme anlayışı ile Denizli ili Pamukkale ilçesi Belediye başkan aday adayı oldum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı