REKLAMI GEÇ

Özdağ: Ege’de kazandığımız tek büyükşehir Denizli

Özdağ: Ege’de kazandığımız tek büyükşehir Denizli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ege Bölgesi’nde büyükşehir belediyesi kazandıkları tek ilin Denizli olduğunu belirtirken, Başkan Osman Zolan için “gülen bir yüz, çalışkan bir yüz” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 17:27

Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları toplantısı ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine gönderilmek üzere hazırlanan tırların uğurlanması programına katılmak üzere Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

denizli-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-selcuk-ozdag-ziyaret-1

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, “Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin gayretleri ile Denizli’de de hizmet etmeye gayret ediyoruz. Allah’ım mahcup etmesin. Sizlerin de desteğiyle her türlü güzelliği ortaya koymak için çaba gösteriyoruz” dedi.

“GÜLEN BİR YÜZ, ÇALIŞKAN BİR YÜZ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise, Denizli’nin Ege Bölgesi’nde kazandıkları tek büyükşehir olduğuna dikkati çekerek, Osman Zolan’ın aldığı görevi seçimle taçlandırdığını söyledi. Özdağ, “Bu bir başarı. Başarının göstergesi nedir? Sandıktır. Burada ona destek veren ailesine, milletvekillerine, bütün Denizlililere çok teşekkür ediyorum. Kendisi de bizi mahcup etmedi. Çalışkan, dürüst, yeni projelerle, milletvekilleriyle, meclis üyeleriyle, teşkilatla, halkla ve STK’larla uyumlu bir anlayış sergiliyor. Gülen bir yüz, çalışkan bir yüz. inşallah bunlara devam ederek bizi daha yükseklere çıkaracak” diye konuştu.

Başarının önemli, ancak bunu sürdürmenin daha da önemli olduğunu kaydeden Özdağ, “Alt ve üstyapısıyla, gerek maddi, gerekse manevi ve kültürel olarak Denizli’ye hizmet eden Sayın Osman Zolan, inşallah daha büyük başarılara ima atacak. Kendisini ziyaret etmekten mutluyum” ifadesini kullandı.

denizli-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-selcuk-ozdag-ziyaret-2

Konuşmaların ardından Başkan Zolan, ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’a çeşm-i bülbül hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı