Özkan başkanları ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Ziyarette Denizli ve içlerine daha fazla hizmetin gelmesi için çalışacağını belirten Özkan, “İnşallah bizlerde çalışmalarınıza destek, köprü olacağız” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 15:13
AK Parti milletvekili Cahit Özkan, önce Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Milletvekili Özkan, “1 Kasım seçimlerinde halkımızın teveccühü ile AK Parti tek başına hizmete devam ediyor. Milletvekili görevi mutlaka belediye başkanları, parti teşkilatları ve milletimizle paylaşılarak yapılan bir görev. Hep beraber 4 yıl boyunca, el birliği ile milletimize hizmet yolunda yürüyeceğiz” dedi. Özkan Yerelde, Ankara’da, Denizli’ye, ilçelerine daha fazla hizmet gelmesi için çalışacağını belirtti.
HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ
Pamukkale Belediyesi ziyaretinin ardından Merkezefendi Belediyesi’ne geçen Milletvekili Özkan, Başkan Muhammet Subaşıoğlu ile bir süre sohbet etti.
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Her daim milletimizin yanınızda olacağız. Hemşerilerimizin yanında olacağız. İlla Ankara’da değil Denizli’de de çalışmalarımızı beraber yürüteceğiz. Tek gayemiz var; milletimize hizmet etmek. İnşallah 4 yıllık görev sürecimizi milletimizin teveccühüne layık olmak gayretiyle sonuçlandıracağız” diye konuştu.
PROJELERİNİ ANLATTILAR
Gürlesin ve Subaşıoğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek projeleri ve çalışmaları hakkında milletvekili Özkan’a bilgi verdiler.