REKLAMI GEÇ

Özkan hastaları ziyaret etti

Özkan hastaları ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı, hastalarla sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2016 Pazar, 17:10

Tunay YAZICI / ÇİVRİL (DHA)

AK Partili Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ile 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, doktorlara ve sağlık çalışanlarına karanfil verip bayramlarını kutladı. Hastanenin servislerini dolaşarak hastalarla da sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini ileten Özkan, sosyal devlet olmanın gereğini yaparak sağlık hizmetlerini daha iyi noktaya taşıyacak çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Başhekim ve hastane müdürünü de ziyaret eden Cahit Özkan, AK Parti iktidarında hastanelerin zengin fakir demeden, işçi memur ayırımı yapmadan herkese kapılarını açtığını belirterek, “Aile hekimliği kurumu ile aile bireylerinin sağlıklı yaşam sürmesinin yolunu açtık. Ülkemizi modern hastanelerle donattık. Çivril’de tamamlanacak yeni hastane de bölgenin en güzel hastanesi olacak. Bugün hastanemizde yatan hastalarımızı ziyaret ettik, hastane ortamının temizliğini ve sunulan tıbbi hizmetin kalitesini beğendiklerini dile getirdiler. Bu bizi mutlu etti. Başhekimimize, müdürlerimize ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bütün sağlık çalışanlarımızı sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı