REKLAMI GEÇ

Özkan istifa etti mi etmedi mi?

AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’ın, partideki görevinden istifa ettiği haberleri ortada dolaşırken, Denizlihaber’e açıklama yapan Özkan, henüz istifa etmediğini ancak bu yönde bir düşüncesi olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2007 Perşembe, 00:00

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, operasyon başladı. Şahin Tin’e yakınlığı ile bilinen isimlerin bazıları görevden alınırken, AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’ın da görevden istifa ettiği yönünde söylentiler var. Denizlihaber’in, istifa söylentilerinin doğru olup olmadığını sorduğu Mehmet Ali Özkan, henüz bu konuda tamam karar vermediğini söyledi. Özkan, “Henüz istifa etmedim. Böyle bir düşüncem var. Arkadaşlarla değerlendiriyoruz. Ancak işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa etmeyi düşünüyorum” dedi.

AKP’deki istifalar ve görevden almaların arkasında, Şahin Tin’e muhalif olanların yer aldığı söyleniyor. Özkan’ın istifa söylentileri ortada dolaşırken, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kuzu da görevinden istifa etti. AKP’de görevden almalar, Parti Sekreteri Kadir Demir ile başlamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı