REKLAMI GEÇ

Pamukkale Adayı Pekdemir’den pazarcılara esnaf sözü

Pamukkale Adayı Pekdemir’den pazarcılara esnaf sözü

Pamukkale Adayı Pekdemir’den pazarcılara esnaf sözü

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2024 Cumartesi, 14:14

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, pazaryerlerinde esnafın sorunlarını, yaşadıkları zorlukları tek tek çözeceklerini anlattı.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, esnaf kapılarını çalmaya devam ediyor. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den pazarcılara tam destek. Pazaryerlerini gezen, esnafın sorunlarını dinleyen ve Denizli tarihinde ilk kez bir esnaf başkan adayı olduğunu belirten Pekdemir, “Pazarcı esnafımızın yaşadıkları sorunları tek tek çözeceğiz. Esnafın derdinden en iyi ben anlarım” diyordu. Aday Pekdemir’den projeler de bir bir gelmeye başladı.

Pazaryerlerinde esnafımızın her zaman yanında olacağız
Pazarcı esnafının tüm haklarını koruyacaklarını dile getiren AK Parti’li Pekdemir, yeni dönemde pazar yerlerinin ter temiz olacağını ve güvenlik önlemlerini arttıracakları müjdesini verdi. Pamukkale sakinlerinin pazaryerlerine gelmeleri için her türlü çalışma ve düzenlemeyi de yapacaklarını dile getiren Pamukkale Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmaları kapsamında gezdiği pazar esnafının sorunlarını da tek tek not alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı