REKLAMI GEÇ

Pamukkale’ye ücretsiz etüt merkezleri geliyor

Pamukkale’ye ücretsiz etüt merkezleri geliyor

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’deki öğrencilere ücretsiz etüt merkezlerinin müjdesini verdi. Eğitime büyük önem veren Pekdemir, göreve geldikten sonra ücretsiz yabancı dil kursları ile birlikte yine ücretsiz eğitim gezileri düzenlemeyi planlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2024 Cuma, 17:45

Seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale’yi adım adım dolaşmaya devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgede yaşayan öğrencilerin eğitim hayatlarına destek sağlamak amacıyla çeşitli eğitim projelerini hayata geçirilecek. Sık sık eğitimin öneminden bahseden Pekdemir, özellikle öğrencilere hem psikolojik açıdan hem de ders açısından destek olan ve takviye eğitim veren etüt merkezlerini çok önemsiyor.

Bu kapsamda; Pamukkale’de ücretsiz yabancı dil kursları ile birlikte farklı yaş gruplarına yönelik başta İngilizce kursları olmak üzere çok sayıda yabancı dil eğitimi verileceğini söyleyen Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, buna ek olarak üniversite adayı gençlerin doğru tercih yapabilmelerine yardımcı olabilmek için yine ücretsiz eğitim gezileri düzenleneceğini belirtti.

Pekdemir, bu projeyle gençleri İzmir, İstanbul ve Ankara gibi üniversite şehirlerine götürüp buralardaki üniversiteleri ziyaret etmeleri ve bu şehirlerde yer alan teknoloji geliştirme bölgelerini de görmelerinin sağlanacağını kaydetti.

Pamukkale’nin farkı mahallelerine açılacak etüt merkezleri ile minik öğrencilerin eğitsel ve sosyal hayatlarına katkı sağlamak istediklerinin de altını çizen Halil Pekdemir, “Çocukların ücretsiz yararlanacağı bu merkezlerde müfredata uygun destek eğitimleri ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı