REKLAMI GEÇ

Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin işçileri ziyaret etti

Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin işçileri ziyaret etti

Tekstil fabrikasında doğalgaz dolumu sırasında sızan PHD gazından etkilenen işçilerin tedavileri sürüyor. AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin işçileri ziyaret etti, durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2017 Cumartesi, 09:41

AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, Kumkısık’ta bulunan tekstil fabrikasında meydana gelen PHD gazı sızıntısından etkilenen ve hastanede tedavi altına alınan işçileri ziyaret etti.

Çalışanlara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Ramazanoğlu, “Bu üzücü haberi alır almaz programımı yarıda keserek Denizli’ye geldim. Tüm hastalarımızı hastanelerde ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldım. Bu tarz bir olayın tekrar yaşanmamasını diliyorum. Çalışanlarımıza acil şifalar dilerim. Hastalarımız güvenli ellerde. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklarından eminim. Ben de bir doktor olarak gelişmeleri yakinen takip edeceğim” dedi.

TİN: “İHMAL VARSA GEREKEN YAPILACAK”
Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Olayın yaşandığı sırada Ankara’daydık. Mecliste toplantılarımız bittikten sonra hemen Denizli’ye gelerek işçileri hastanede ziyaret ettik. Hastane yetkililerinden aldığımız bilgiye göre çok şükür gazdan etkilenen kardeşlerimizin durumları gayet iyi. Bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ayrıca şu hususa da dikkati çekmek istiyorum. Tüm işletmelerimiz aldıkları tedbirleri bir kez daha kontrol etmeli ve gözden geçirmelidir. Bu ve benzeri hususlar ihmal kaldırmaz. Hassas olmalıyız. İlgili yasalar çerçevesinde her türlü tedbirler işletmelerimiz tarafından alınmalıdır. Bugünkü yaşanan hadise ile ilgili zaten valiliğimiz gerekli incelemeyi başlatmış durumda. Herhangi bir ihmal var ise gerekli işlem yapılacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı