REKLAMI GEÇ

Vekillerin ilk gün selfiesi

Vekillerin ilk gün selfiesi

27. Dönem 2. Yasama Yılı’nın başlaması nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi özel gündemle toplandı. 24 Haziran seçimleri sonrası yemin ederek tatile giren milletvekilleri de ilk gün heyecanı yaşadı. Bazı vekiller ilk günlerini selfie yaparak ölümsüzleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 17:35

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 24 Haziran genel seçiminden sonra ant içme töreni, Olağanüstü Hal Yasası ve bedelli askerlikle ilgili iki zorunlu düzenlemeyi çıkarmış ve tatile girmişti. Genel Kurul bugün saat 14.00’te Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında yeniden toplandı.

27. Dönem 2. Yasama Yılı dolayısıyla Meclisteki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın anıta çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Bu törenin ardından genel kurul salonuna geçildi ve 27. dönem başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapsamlı bir konuşma yaptığı 27. Dönem 2. Yasama Yılı, özellikle ilk kez seçilen vekiller için ayrı bir önem taşıdı.

O ANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER
AK Parti’den 24 Haziran’da ilk kez milletvekili seçilen Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ayrı heyecan taşıyan isimlerdendi. Her iki vekil de yaptıkları selfieler ile o anları ölümsüzleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı