REKLAMI GEÇ

Terör çirkin yüzünü Diyarbakır’da gösterdi

Terör çirkin yüzünü Diyarbakır’da gösterdi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, terörün çirkin yüzünü bu kez Diyarbakır’da gösterdiğini belirterek, hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi ile şehit polis memurları Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur’un ailelerine başsağlığı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2015 Pazar, 11:28

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Diyarbakır’daki silahlı saldırının ardından yaptığı açıklamada, “Terör bu kez çirkin yüzünü Diyarbakır’da gösterdi. Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetti, iki polisimiz de şehit oldu. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan güvenlik güçleri mensupları ile gazeteci kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum” diyerek, şunları kaydetti:

“Terör örgütlerine hizmet edenler er ya da geç hak ettikleri cezayı bulacaktır. Türkiye’nin birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne zarar verme düşüncesiyle şer odaklarının gerçekleştirdiği her türlü saldırı ve girişime bugüne kadar nasıl müsaade etmediysek bundan sonra da asla fırsat vermeyeceğiz.
AK Parti olarak hükümetimizin terör ile mücadele konusunda son derece kararlı olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Bu bereket yumağı toprağımızda herhangi bir terör unsuru kalmayıncaya kadar mücadeleye devam edileceğinden de kimsenin şüphesi olmasın.

Bu tür saldırılar hangi terör odakları tarafından yapılırsa yapılsın asla cevapsız kalmayacaktır. Köklü bir geçmişe ve medeniyete sahip bu asil millete ihanet içinde olan da her kim olursa olsun hak ettiği cevabı misliyle alacaktır. Türkiye, büyük ve güçlü bir devlettir. Barış ve huzur içinde, özgürce güçlü adımlar atan ülkemizi, bu aziz milletimizle birlikte dimdik geleceğe taşımaya kararlıyız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı