REKLAMI GEÇ

Tin: “Ambulans sözümüzü tuttuk”

Tin: “Ambulans sözümüzü tuttuk”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yerel seçimler öncesi ilçelerde verdikleri ambulans sözünü yerine getirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2019 Pazar, 14:09

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yerel seçimler öncesi ilçe ziyaretlerinde vatandaşlara verdikleri sözleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Tin, “Serinhisar ve Acıpayam başta olmak üzere özellikle bazı ilçelerimizde ihtiyaca binaen hemşehrilerimize tam donanımlı ambulans sözü vermiştik. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında ve acil sağlık hizmetinin daha nitelikli halkımıza ulaşması anlamında verdiğimiz sözleri de yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Vatandaşlara daha kaliteli ve etkin bir sağlık hizmetine kavuşmasını önemsediklerini belirten Tin, “Bu alanda gördüğümüz eksiklikleri tespit ediyor ve acil çözümler geliştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Serinhisar, Tavas, Acıpayam, Baklan, Bozkurt ve Bekilli ve Merkezefendi ilçelerimizde gerek sağlık hizmetinin zamanında sunumu, gerekse ambulans hizmeti konusunda her hangi bir eksiklik ve aksaklık söz konusu değil. Ancak günümüz koşullarına göre daha donanımlı ve sıfır kilometre ambulanslarla bu ilçelerimizdeki ambulanslarımızı yeniliyoruz. Sağlık alanında ürettiğimiz güzel hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı