REKLAMI GEÇ

Tin, Denizli Gönüllü Platformu üyeleri ile buluştu

Tin, Denizli Gönüllü Platformu üyeleri ile buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Gönüllü Platformu toplantısına konuk oldu. Platform üyelerine hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Ülkesine, milletine, davasına hizmet etmekten başka gayesi olmayan gönül insanlarını yalnız bırakmıyoruz. Kardeşliğimizi teyit ediyor, güçlü yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Türkiye’nin gelişimine katkınız büyük” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2022 Cuma, 17:24

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Gönüllü Platformu’nun toplantısına konuk oldu. Platform başkanı Ayhan Doğruyol ve platform üyesi STK temsilcilerinin katıldığı toplantı MÜSİAD Denizli Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

“GÜÇLÜ BAĞLARIMIZI YAŞATIYORUZ”
Toplantıda katılımcı STK’ların temsilcilerini dinleyen ve notlar alan Milletvekili Şahin Tin, burada yaptığı konuşmada; “Köklerimizle, inancımızla ve dostlarımızla bağımızı her zaman güçlü tutmanın gayretinde olduk” dedi. Şahin Tin; “Uzun yıllardan beri siyaset sahnesinde memleketimize hizmet etmenin derdiyle hayatımızı sürdürüyoruz. Gerek STK’larda aldığımız görevler, gerekse siyasi hayatımız boyunca yüklendiğimiz sorumluluklar bizleri özümüzden hiçbir zaman koparmadı. Hayatımız boyunca inancımızla, köklerimizle, ilkelerimizle ve bu kutlu yola baş koymuş dostlarımızla bağımızı hiç koparmadık, aksine oldukça güçlü tuttuk. Çok zorluklarla karşı karşıya kaldık. Güçlüklerle mücadele ettik. Ancak hiç yılmadık ve yorulmadık. Darbe girişimleri, 28 Şubat, e-muhtıra ve daha nice saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamadı. Üzerimize yüklenen tarihi sorumluluğun bilinciyle hep birlikte fedakârca çalıştık, mücadele ettik, azimle koşturduk ve bunun bahtiyarlığını yaşadık” dedi.

“GAYEMİZ HAK VE HAKİKAT ÜZERE İLERLEMEK”
Kutlu davanın sancağını hep birlikte taşımaktan onur duyduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Üstlendiğiniz vazifeler son derece kutlu ve mukaddestir. Bizler sizlerle birlikte bu bilinçle çalışmalar yapıyoruz. Bir garibin elinden tutmak, yetime sahip çıkmak, yoksulları kollamak, hak ve adaletin tesisi için alın teri ve akıl teri dökmek, gönülden yapılacak, fedakârlık gerektiren gayretlerdir. Bulunduğu makam ve mevkileri, üstlendiği vazifeleri, ikbal vasıtası olarak görmekten uzak gayretimiz, şu gök kubbe altında hoş bir sada bırakma anlayışının tezahürüdür. Hakkın çizdiği istikamette yol almak, hakikat güzergâhında sizlerle birlikte yürüyor olmak her alanda başarımızın ve galibiyetimizin varlığına delalettir. Bazı acıların telafisi, bazı yaralarında tedavisi yoktur. Bu nedenledir ki; dünyanın her bir noktasında yaşanan olumsuz gelişmelere kayıtsız kalmıyoruz. Türk milleti olarak üzerimize düşen yükün farkındayız. İnsanlığın umuduyuz” dedi.

“BİRLİĞİMİZ EN GÜÇLÜ CEVABIMIZ”
Konuşmasının devamında “Birlikten kuvvet doğar” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Burada vazifelerinin temsilcisi makamında olan siz kardeşlerimiz ile bizler menfaatlerin bir araya getirdiği, tesadüflerin beraber kıldığı kimseler değiliz. Medeniyetimizin ve tarihimizin bizlere yüklediği kutlu sorumluluğu omuzlarımızda taşıyor olmanın, inancımıza, ilkelerimize, değerlerimize, köklerimize ve her şeyden önemlisi birbirimize olan sadakatimizden kaynaklandığını unutmayalım. Ne ülkemizi ne de bizleri bölme girişimlerine ve hainlerin tuzaklarına bugüne kadar fırsat vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Her fırsatta birlik ve beraberliğimiz ile cevabımızı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu mübarek topraklara ve aziz milletimize hizmete talip olmuş, bu uğurda gece gündüz koşmaktan geri durmayan, kutlu davayı sevdası bilmiş, yürekten inanmış gönül insanlarının toplum nezdinde gönüllerde ayrı bir yere sahip olduğu unutmamalıdır” dedi.

“MÜREFFEH YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Toplantıya teşriflerinden duydukları memnuniyeti ifade eden platform başkanı Ayhan Doğruyol; “Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e davetimizi kırmayıp toplantımıza teşrif ettiği için teşekkür ediyoruz. Ne zaman bir derdimiz olsa, talebimiz gündeme gelse, her zaman çözüm bulmak adına gayretini esirgemiyor, yanımızda yer alıyor. Bu manada sayın vekilimize bir kez daha şükranlarımızı ifade ediyoruz. Ülkemizin müreffeh yarınları için ve tüm coğrafyalarda çocukların ölmediği, öldürülmediği, mazlumların yüzünün güldüğü, barışın yeryüzüne hâkim olduğu bir dünya inşa etmek için üzerimize düşen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti ile çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı