REKLAMI GEÇ

Tin: Destekler can suyu olacak

Tin: Destekler can suyu olacak

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, genç girişimcilere ve esnaflara faizsiz kredi sağlanması ile çiftçilere verilecek sera modernizasyon desteğine yönelik düzenlemenin yürürlüğe girdiğini bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 09:22

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, genç girişimciler ve esnaflara faizsiz kredi uygulamasının başladığını, ayrıca çiftçilere sera modernizasyon desteği verilmesine ilişkin uygulamanın da yürürlüğe girdiğini açıkladı.

denizli-sahin-tin-ak-parti-eshaf-ziyaret-ic

1 Kasım öncesi verdikleri sözleri bir plan dahilinde yerine getirdiklerini ifade eden Tin, “Esnaf, çiftçi ve gençlere yönelik ilk adım atıldı. Buna göre, esnaf ve sanatkarların makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar faizsiz kredi kullandırılmasının önü açıldı. Yine KOSGEB girişimcilik destek programını bitiren 30 yaşını aşmamış genç girişimci esnaf ve sanatkarlara KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankaya sunmaları durumunda 100 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanmalarına yönelik uygulama başladı” dedi.

Bakanlar Kurulu’nun, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına ilişkin kararda değişiklik yapıldığını kaydeden Tin, “Buna göre, çiftçilere sera modernizasyonu kapsamında faizsiz 100 bin liraya kadar destek verilecek. Destekler gençlerimize, esnafımıza, sanatkârımıza ve sera ile uğraşan çiftçilerimize can suyu olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı