REKLAMI GEÇ

Tin: Ortak hedefimiz daha müreffeh Türkiye

Tin: Ortak hedefimiz daha müreffeh Türkiye

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Memur Sen Denizli İl Temsilciliğini ziyaret etti. Şahin Tin; “Ülkemize ve insanımıza hizmet etmenin yolu kuşatıcı, kucaklayıcı, sağlıklı ve isabetli düşünmekle mümkündür. Varlığımıza anlam katan, bizi biz yapan değerlerimizi, ilkelerimizi yaşatmak hepimizin vazifesidir. Ortak hedefimiz daha müreffeh Türkiye” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2022 Pazartesi, 12:46

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Memur Sen Denizli İl temsilciliğini ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin’i Memur Sen il temsilcisi Feyzullah Öselmiş ve beraberinde Memur-Sen’e bağlı işkolu başkanları karşıladı.

“SİVİL TOPLUM HİZMETİ FEDAKÂRLIK GEREKTİRİR”

Memur Sen camiasının gayretli çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Bizler etle tırnak gibiyiz. Bu topraklarda hep birlikte nefes alıp veriyor, aynı yöne bakıyor, aynı değerlerle yaşıyoruz. Talepleriniz önerileriniz bizim her daim önceliğimizdir.  Memleketimize ve bu asil millete dün olduğu gibi bugün de, yarın da hep birlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden beri toplumun tüm kesimlerine yönelik köklü düzenlemeler yaptık. İşçi, emekçi ve emeklilerimizde olduğu gibi kamu kuruluşlarında görev yapan memurların ve yöneticilerin de birçok sorununu çözdük, özlük haklarında iyileştirmeler yaptık, bu doğrultuda altı özellikle çizilmesi gereken çok önemli işlere imza attık. Sivil toplum örgütlerinde hizmet etmek fedakârlık işidir. İşkolu temsilcileri olarak yönetimlerinizle birlikte özveriyle çalışarak, hak, hukuk, emek, adalet mücadelesinde doğru olan neyse o yolda adım atıyorsunuz. Sizlerin gayreti yadsınamaz, emekleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

“SENDİKACILIK ÇALIŞMA HAYATININ SİGORTASIDIR”

Sivil toplum kuruluşları ile her fırsatta bir araya geldiklerini, taleplerini yakından takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Memur-Sen ailesine uzak değiliz. Zaman zaman bir araya gelerek görüşlerinizi önerilerinizi dinliyoruz. Bugün de yine aynı şekilde sizlerle bir aradayız. Elbette güzel işlere imza attık, birlikte beklentilere çözümler sunduk. Ancak günümüz koşullarında şartlar hızla değişiyor. Geçmişte yaptığımız düzenlemelere yeni ilaveler yapma ihtiyacı ortaya çıkıyor. Yeni adımlar, yeni hamleler gerekiyor. Sizlerden gelen bilgiler ışığında gerek 3600 ek gösterge konusu, gerekse sözleşmeli çalışanların sorunları, özlük haklarının yaşam koşullarına uygun olması gibi hususlarla ilgili taleplerinizi imkânlar çerçevesinde karşılayacak adımlar atmayı sürdüreceğiz. Sendikacılık çalışma hayatının sigortasıdır. Sivil toplum hareketlerinde görev almak bir dava ve medeniyet mücadelesini anlamakla aynıdır. Tüm boyutlarıyla memleket ve millet sevdasına odaklanmış, değerlerimizi ayakta tutan bir anlayışla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“MEDENİYET ŞUURU MEMLEKETİMİZİ BESLEYEN ASLİ GÜÇTÜR”

Özellikle yapay olmayan, zorlamadan uzak, anlık kaygılar penceresinden bakmayan bir düsturla yol almanın önemine işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Medeniyet şuuru memleketimizi besleyen ve büyüten asli güçtür. Bu yola kendini vakfetmiş fedakâr insanlara ne kadar minnet ve hürmetimizi ifade etsek azdır. Birlikte memleketimizi ve medeniyetimizi yaşatmaya gelecek nesillerimize güçlü ve müreffeh bir Türkiye bırakmak gayretimizin rehberidir. Hedeflerimizi yüksek, ufkumuzu daima geniş tutmalıyız. Menzilimiz uzak, yürüyüşümüz elbette kolay değil. Ancak tarihi bir misyonun temsilcisi olduğumuzu da unutmamamız gerekiyor” dedi.

“KÖKLÜ MİRASI YAŞATACAĞIZ”

“Varlığımıza anlam katan, bizi biz yapan değerlerimizi, ilkelerimizi yaşatmak hepimizin ortak vazifesidir” diyen Milletvekili Şahin Tin;  “Yeni umutlar, yeni adımlar, temiz duygular ve samimi bir gayretle hedeflerimize daha kolay ulaşırız. Unutmayalım ki; şuurlu nesillerle heyecanımız daha yüksek olacak ve mücadelemiz sonuçsuz kalmayacaktır. Ülkemize ve insanımıza hizmet; kuşatıcı, kucaklayıcı, sağlıklı ve isabetli düşünmekle mümkündür. Bir ve beraber olarak, temel değerlerimize sıkı sıkıya sarılarak menzile ulaşacağız. Bu vesileyle üye sayısı her geçen gün daha da yükselen Memur Sen’in çatısı altında, Denizli’mizde, ideallerini gerçekleştirmek, ülke ve millet mücadelesine omuz vermek ve ümmet coğrafyasını kucaklamak için yolda olan asli değerlerine sıkı sıkıya bağlı mücadele adamlarını yürekten selamlıyorum” dedi.

Memur Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş de, Milletvekili Şahin Tin’e teşekkür ederek, ziyaret anısına Memur Sen Kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerinden oluşan kitap setini hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı