REKLAMI GEÇ

Tin: Uyurken bile çalışacağız

Tin: Uyurken bile çalışacağız

AK Parti’de ikinci görev dönemine başlayan İl Başkanı Şahin Tin, yeni yönetimini tanıttı. 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden, Başbakan Davutoğlu’nun koyduğu “Denizli’de yüzde 60 oy” hedefini hatırlatan Tin, teşkilata “Uyurken bile çalışacağız” mesajı verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 13:30

Adalet ve Kalkınma Partisi yönetim kurulu üyelerinin kamuoyuna tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, teşkilat ve kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Tin, “Hepimiz için ikinci dönem yeni bir atlayıştır. Bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemli. AK Parti başarılı bir seçim süreci daha geçirerek tarihe bir not daha düşecektir” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl binasında düzenlenen basın toplantısı ile yeni yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “İkinci Şahin Tin dönemi dava ve ekip arkadaşlarım ile başladı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Denizli Eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlçe belediye başkanı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katılımı ile yapılan toplantıda İl Başkanı Tin, Başbakan Davutoğlu’nun katıldığı kongre ile seçim startının verildiğini söyledi.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten Tin, teşkilatın hazır olduğunu söyledi.
Tin, “Türkiye için yeni bir döneme, sürece girildi. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Böylesine önemli bir dönemde Denizlimizin köyünden mahalle teşkilatının en alt biriminden belediyede meclis üyelerine yönetim kurulu üyelerinden milletvekillerine bakanımızdan başbakanımıza bize teveccüh göstererek tekrar il başkanlığını takdir ettiler. Bizler, Denizli’yi en iyiye, en güzele ulaştırmak için bu göreve geldik. Ekip arkadaşlarım ve teşkilat ile Denizli’ye hizmet etmek için sonuna kadar çalışacağız. Teşkilatımız 7 Haziran seçimlerine hazır” dedi.

“ARTIK OTURMAK YOK!”
Teşkilata 7 Haziran için çok çalışılması gerektiği mesajı veren Tin, “Başbakan’ımız seçimlerden Denizli için yüzde 60 oy istedi. Bizler, bu kadro ile gece gündüz demeden çalışacağız. Hareket başladı. Artık oturmak yok. Uyurken bile çalışacağız. Seçimin rüyasını göreceğiz. 4 ay çok önemli. Eğer ülkemiz bir dönüşüm yaşayacaksa hiçbirimiz başka bir şey düşünmeden koşmaya devam edeceğiz. Hiçbir teşkilatla olumsuz hiçbir şey olmayacak. Hepimiz olumu düşüneceğiz. Biz her zaman zoru başaran, ülkemizin menfaatlerini düşünen milliyetçiden daha milliyetçi, halkçıdan daha halkçı, sosyal adaletliyiz diyenden daha sosyal ve adaletliyiz. Onlar kendi istedikleri gibi düşünsünler. Biz hedefimize doğru yürüteceğiz. Devlet ve hükümet politikalarını ilimizde de yürüteceğiz. Tek vatan, tek millet, tek dil ve tek bayrak altında yürüyeceğiz. Art niyetli kalleş fikirlere inananlara karşı bu kadrolar her zaman göğsünü süper etti. Bundan sonra da etmeye devam edecektir. İkinci Şahin Tin dönemi dava ve ekip arkadaşları ile başladı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı