REKLAMI GEÇ

Tin’den Malazgirt Zaferi kutlama mesajı

Tin’den Malazgirt Zaferi kutlama mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Tin, “Türkiye güçlü bir devlettir. Binlerce yıllık tarihimizi ve medeniyetimizi ayakta tutmak için daha çok çalışacağız. Tarihe daha nice zaferlerle imzamızı atacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2020 Çarşamba, 12:45

Yayımladığı mesajında Sultan Alpaslan ve ordusu ile tüm şehitleri rahmet, hürmet ve minnetle anan Milletvekili Şahin Tin, “Ecdat yadigârı mirasları koruyacağız. Her karışında nice yiğitlerin yattığı bu mübarek toprakları ilelebet canımız pahasına savunacağız” dedi.

Türkiye’nin binlerce yıllık tarihini şanlı zaferlerle ilmek ilmek dokumuş güçlü bir devlet olduğunu belirten Tin, “Bizler ne geçmişimizi unutacağız ne de gelecekten ümidimizi keseceğiz. Medeniyetimizden aldığımız ilham ve güç ile daha müreffeh yarınlara doğru sağlam ve kararlı adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

MEDENİYETİMİZİ AYAKTA TUTACAĞIZ”
Ecdat yadigârı miraslara sahip çıkacaklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Anadolu’yu hikmet ve irfanıyla yoğuran, demiri demirle döven ecdadımızın bize bıraktığı destansı hikâyeler hafızalarımızda her daim yerini koruyacak. Her karışında nice yiğitlerin yattığı bu mübarek topraklarda, bize düşen ecdadımızın mirası medeniyetimizi dimdik ayakta tutmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı